Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje dziewczyny super ze jestescie ![]() ![]() Super blog juz dodany do bookmarkow ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to chyba oszalalam wlasnie skonczylam moje 2 kolczyki i z tych jestem mega dumna ![]() A teraz zaczynam bransoletke mmmmh ale to wciaga ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O fajne takie cieniowane
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Śliczne!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzis uszylam pierwsze spodnie mojego wlasnego pomyslu dla mojego narzeczonego.Jemu b ardzo sie podobaja.
Jak wiadomo meskie spodnie dresowe (letnie, sa za kolana) nie moga miec gladkiego przodu dlatego zeby "zolwik" sie dobrze ukladal zrobilam male 2 zaszewki przy pasku i swietnie ukladaja sie na moim mezczyznie ![]() Niestety do idealu jeszcze mi daleko ale juz widze gdzie sa bledy i w nastepnych nie bedzie ![]() ![]() P.S. Moja zmora to te kieszonki aaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() przepraszam za swiatlo material to szary dresowy plus kremowe sciagacze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziekuje ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajne spodnie. Obdarowany jest zadowolony i o to chodzi. ![]() Ania ________________________________________________________
Arkę zbudowali amatorzy - Titanica zawodowcy.
http://uczeremchypl.shoper.pl/ http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno tutaj mnie nie bylo ale nie znaczy to wcale ze nie tworze ![]() Oto moje ostatnie wypociny poszwy na poduchy na sofe. Dodam ze material nieziemsko ciagnie sie we wszystkie strony... Dla ozdoby malenkie guziczki Burrburry kupione na Allegro ![]() ==== Efekt ===> SWIATECZNIE ![]() P.S. kolory przeklamane - sofy sa jasny bez a poduchy na siwym, stalowym tle rozowe paski ze zlota nitka ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.