| Świeżynek
  |  | 
| Drogie Panie  i Panowie szycie dla osób puszystych jest dla naszej pracowni dużą inspiracją,cieszymy się bardzo kiedy mamy zlecenia w większych rozmiarach.Dla nas nagrodą jest uśmiech na twarzach naszych klientek,zapraszam na facebook,,studio krawieckie,,ewa" | |
| Administrator
  |  | 
| Rudzielcu myślę ze powinnaś zerknąć do wątku Melanii bo ona też sporo szyje dla puszystych   Ta turkusowa sukienka jest przeurocza   KLIK ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Granatowa i ta w załączniku są boskie.   ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Turkusowa sukienka śliczna   Granatowa też, tylko większe rozmiary stanowczo lepiej na modelkach się prezentują...w końcu nie na "wieszaki" są szyte   --- Ostatnio edytowane 2013-05-02 19:52:42 przez Bellinda --- | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Pewnie,ze piękne! | |
| Świeżynek
  |  | 
| Drogie forumowiczki dziękuję za dobre słowa,wszystkie nasze kreacje stworzone są z myślą o osobie ,która będzie się w niej prezentować,to czysta przyjemność | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Chciałem skomentować szycie dla pań puszystych. Zawsze z dużą przyjemnością szyję sukienki dla pań Size-plus.
 Prezentują się zawsze cudownie. Dla przykładu suknia ślubna, jaką kiedyś szyłem, czyż nie jest piękna ????? | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Cudna ta sukienka z załącznika! Świetny pomysł (i wykonanie, a jakże   ) z tymi kwiatami, chociaż troszkę brakuje jakiegoś kontrastu, ale to kwestia dodatków, bo właścicielka z pewnością nie paradowała wyłącznie w niej...   Suknia ślubna wygląda przepięknie, Wojtku, masz rację   ________________________________________________________ Mój blog: Yeshka Gone Wild | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook