Świeżynek
![]() |
|
Drogie Panie i Panowie szycie dla osób puszystych jest dla naszej pracowni dużą inspiracją,cieszymy się bardzo kiedy mamy zlecenia w większych rozmiarach.Dla nas nagrodą jest uśmiech na twarzach naszych klientek,zapraszam na facebook,,studio krawieckie,,ewa"
|
|
Administrator
![]() |
|
Rudzielcu myślę ze powinnaś zerknąć do wątku Melanii bo ona też sporo szyje dla puszystych ![]() ![]() KLIK ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Granatowa i ta w załączniku są boskie. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Turkusowa sukienka śliczna
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-02 19:52:42 przez Bellinda --- |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pewnie,ze piękne!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Drogie forumowiczki dziękuję za dobre słowa,wszystkie nasze kreacje stworzone są z myślą o osobie ,która będzie się w niej prezentować,to czysta przyjemność
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Chciałem skomentować szycie dla pań puszystych. Zawsze z dużą przyjemnością szyję sukienki dla pań Size-plus.
Prezentują się zawsze cudownie. Dla przykładu suknia ślubna, jaką kiedyś szyłem, czyż nie jest piękna ????? |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cudna ta sukienka z załącznika! Świetny pomysł (i wykonanie, a jakże ![]() ![]() Suknia ślubna wygląda przepięknie, Wojtku, masz rację ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.