| Stały Bywalec
  |  | 
| Na forum trafilam przez google, szukajac swojej pierwszej, prywatnej maszyny.
 W tym momencie ten wybor mam za soba, a za ok 10dni ją odbiorę w jednym małym sklepiku   Jestem z Mogilna(kuj-pom), pochodze z Trzebini(młp), a duuuuzo czasu spedzam w okolicach Krosna(podkarpacie) - to tak, jak by tu byl ktos z okolic   Mam 32 lata, dwóch synków-rozrabiakow - 3,5roku i 9mcy, i jednego spokojnego męża   Mam nadzieje milo spedzic tu czas  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| witaj  ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Witaj    ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Witamy cieplutko  A ja mieszkam w Trzebini   ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 ooo jak miło   ja tam mieszkalam jakies hmmm.... 20-pare lat?  Siersza wita  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witaj   Ja mieszkam w Krakowie, pochodzę z Oświęcimia i średnio raz w miesiącu przejeżdżam przez Trzebinię jadąc do rodziców  I mam też rodzinę w okolicach Krosna, ale rzadko tam bywam, bo to piąta woda po kisielu ^^ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| 
 Osiedle Gaj też wita   a pochodzę z Przemyśla też Podkarpackie      ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| 
 heh, jaki ten świat mały   i jakie bywają pokręcone losy ludzkie... nosi nas czasami po calym świecie... no to troche filozoficznie sie zrobiło   miłego wieczoru wszystkim! ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witam koleżankę "zza miedzy"   | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook