Administrator
![]() |
|
OOOo to poważna sprawa z szyciem ubranek dla takich maleństw. Dla mnie osobiście nie do przeskoczenia - tym bardziej podziwiam bo ja takich maleństw szyć nie lubię ![]() Witam na forum! ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Naprawdę piękne rzeczy szyjesz
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-08 23:02:42 przez Haffija --- --- Ostatnio edytowane 2013-05-08 23:13:16 przez Haffija --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Haffija lalek nie sprzedaję. Dollfie, chyba z 2 firm, można kupić u naszej krajowej przedstawicielki Villemo, http://www.villemoart.com/ Lalki z innych firm trzeba sprowadzać z Japonii bądź Korei. --- Ostatnio edytowane 2013-05-10 15:35:34 przez mio --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Cześć. Co za pasja, co za talent! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() Tak mi się przypomniało, że jak byłam w pierwszych klasach podstawówki to byliśmy na takich spotkaniach gdzieś i między innymi mówiliśmy, kim chcemy być w przyszłości. Pamiętam, że mówiłam, że będę krawcową lub fryzjerką :3 ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj mio
![]() Jestem oczarowana lalkami, oglądam i oglądam i nie mogę wyjść z podziwu ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Witam serdecznie całe forum.
![]() --- Ostatnio edytowane 2013-05-14 14:29:54 przez Izpol Socrateus --- |