| Administrator
  |  | 
| OOOo to poważna sprawa z szyciem ubranek dla takich maleństw. Dla mnie osobiście nie do przeskoczenia - tym bardziej podziwiam bo ja takich maleństw szyć nie lubię    Witam na forum! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Naprawdę piękne rzeczy szyjesz   i takie unikatowe - niespotykane. Czy takie lale można kupić u Ciebie? --- Ostatnio edytowane 2013-05-08 23:02:42 przez Haffija --- --- Ostatnio edytowane 2013-05-08 23:13:16 przez Haffija --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję    Haffija lalek nie sprzedaję. Dollfie, chyba z 2 firm, można kupić u naszej krajowej przedstawicielki Villemo, http://www.villemoart.com/ Lalki z innych firm trzeba sprowadzać z Japonii bądź Korei. --- Ostatnio edytowane 2013-05-10 15:35:34 przez mio --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Cześć. Co za pasja, co za talent! ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję    Tak mi się przypomniało, że jak byłam w pierwszych klasach podstawówki to byliśmy na takich spotkaniach gdzieś i między innymi mówiliśmy, kim chcemy być w przyszłości. Pamiętam, że mówiłam, że będę krawcową lub fryzjerką :3 ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witaj mio   Jestem oczarowana lalkami, oglądam i oglądam i nie mogę wyjść z podziwu  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję   ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Witam serdecznie całe forum.   --- Ostatnio edytowane 2013-05-14 14:29:54 przez Izpol Socrateus --- | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Witaj   | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Witaj  Piękne rzeczy tworzysz. Miło popatrzeć  | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook