Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Już chwaliłam się swoimi pracami w kąciku powitalnym ale oto kolejne zdjęcia.. Ogólnie jesteśmy zwierzoluby i kochamy wszystkie czworonogi
![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-04-02 00:31:06 przez Haffija --- |
|
Stara Gwardia
|
|
Kupiłam moim kotkom smycze. Niestety były tak skonstruowane, że przesuwały się i "wpijały pod paszkami" a do tego sztywne jak tak zwany koci ogon ![]() ![]() Widzę, że twoje są inaczej skonstruowane i stosunkowo miękkie. Bardzo ładne i estetyczne. ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Tak to prawda, kociaki są bardziej wrażliwe dlatego szelki i obroże dla nich szyjemy z zupełnie innej taśmy niż dla psiaków. Bardziej miękkiej
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Tak, piękne, estetyczne, kolorowe - zupełnie inne niż te dostępne w marketach ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jakie piękne to wszystko co tworzysz!!!
![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
|
|
świetne są te akcesoria ![]() ![]() kiedyś jak założyłam kotu niewygodne szelki, to jak go postawiłam, tak padł sztywny na trawę i się nie ruszał ![]() królik wszystko przegryza i nie można oka z niego spuścić. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
moje koty w takich szelkach chodzą do tyłu ![]() ![]() ________________________________________________________
http://envyandcharm.blogspot.com/ - moje podrygi prawie na poważnie |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.