| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Już chwaliłam się swoimi pracami w kąciku powitalnym ale oto kolejne zdjęcia.. Ogólnie jesteśmy zwierzoluby i kochamy wszystkie czworonogi       --- Ostatnio edytowane 2014-04-02 00:31:06 przez Haffija --- | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Kupiłam moim kotkom smycze. Niestety były tak skonstruowane, że przesuwały się i "wpijały pod paszkami" a do tego sztywne jak tak zwany koci ogon    Widzę, że twoje są inaczej skonstruowane i stosunkowo miękkie. Bardzo ładne i estetyczne.   ________________________________________________________ Mowa szczera trwa wiecznie,
 lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Tak to prawda, kociaki są bardziej wrażliwe dlatego szelki i obroże dla nich szyjemy z zupełnie innej taśmy niż dla psiaków. Bardziej miękkiej   | |
| Administrator
  |  | 
| Tak, piękne, estetyczne, kolorowe - zupełnie inne niż te dostępne w marketach   Az miło popatrzeć  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Jakie piękne to wszystko co tworzysz!!!    | |
| Zaaklimatyzowany
 |  | 
| świetne są te akcesoria   pięknie je szyjesz. szczegóły i małe elementy idealnie zrobione  mam do wyprowadzania psa, kota i królika. też kupiłam nie raz niepraktyczne rzeczy, ale widzę że Twoje są wręcz idealnie skonstruowane. kiedyś jak założyłam kotu niewygodne szelki, to jak go postawiłam, tak padł sztywny na trawę i się nie ruszał  rodzina miała śmiechu co nie miara, ale więcej już mu ich nie założyłam... królik wszystko przegryza i nie można oka z niego spuścić. ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| moje koty w takich szelkach chodzą do tyłu   w tych myślę że może byłoby lepiej  ________________________________________________________ http://envyandcharm.blogspot.com/ - moje podrygi prawie na poważnie | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook