Świeżynek
![]() |
|
Witam drogie Panie.
Zbliżają się urodziny mojej Dziewczyny a że od wieków chciała byc posiadaczką spódnico-spodni to wpadłem na pewien pomysł ,mianowicie zamówiłem wizytę u krawcowej w celu spełnienia tej zachcianki. Pani mająca spełnić marzenie powiedziała mi niestety , że mam poszukać materiału,najlepiej "lejącego się". No i tu pojawia się problem.Znajomość krawiectwa zakończyła się chyba w 4 klasie podstawówki,a i tam niewiele było o materiałach tak więc proszę o pomoc w wyborze. Wiem że najbardziej mojej Lubej podobają się tego typu fatałaszki: http://www.iwoman.pl/trendy/galerie/moda/niebieskie-spodnie-193.html Wiecie może drogie Panie co to może być za materiał? Z góry dziękuję za pomoc i życzę połamania nożyczek. Szymon M. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Nie wiem czemu link odsyła do krótkich ,ale chodzi mi o te zupełnie na dole po lewej stronie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Spodnie zobaczyłam, bardzo ładne. Moim zdaniem krawcowa bardzo dobrze doprecyzowała, że materiał ma być lejący się i tyle. Skład nie jest tu bardzo istotny. Ja bym szukała żorżety wełnianej cienkiej lub poliestrowej, albo wiskozy nie za grubej.
Czy masz możliwość kupowania w dobrze zaopatrzonym sklepie stacjonarnym? Czy możesz zabrać ze sobą mamę, albo "teściową"? Możesz też zapytać sprzedawczynię, niektóre z nich są pomocne. |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za szybką odpowiedz.
No właśnie z pomocą rodzicielską może być problem ponieważ mieszkamy w innych miastach. Znalazłem natomiast na tej stronie adresy sklepów w Poznaniu gdzie mieszkam i jutro udaję się na wstępne oglądanie. Pozdrawiam Szymon M. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.