25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ciekawa i słodka   ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Świeżynek
  |  | 
| Sukienki piękne. Ale co do sukienki w kratkę, rewelka. Do tego skarpetki z koronką i sandałki lub kowbojki. Świetna kompozycja dla młodej dziewczyny (nie tylko)   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Pojawiam się po długiej nieobecności , Niebawem pokarzę wam jakieś moje nowe prace chociaż często zapominam robić zdjęcia, ale sukienkę na sylwestra dla mojej córki skończyłam szyć dzisiaj i zdjęcia napewno zrobię .  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Czekamy>>>>>>>>>>>>>>     | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| A oto obiecana sukienka mojej córki ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Naukładałaś się przy tej górze ,wyszło pięknie   ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Administrator
  |  | 
| Ojej śliczna! I od razu pomyślałam o tym o czym napisała Migotka - kupa pracy z ta górą ale efekt jest zachwycający! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| To prawda. Właśnie ta góra zajęła mi dużo czasu. Wszystko upinałam na manekinie a póżniej razem zeszyłam .Reszta poszła szybko. Tylko z materiału nie jestem zadowolona, kupiłam na allegro satynobawełnę ale jest taka dość gruba i sztywna do tego strasznie czepliwa  chociaż dobrze że nie czarna  przynajmniej aż tak bardzo tego nie widać. ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Sukienki PIERWSZA KLASA cudowne   | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Tak sukienki "bandażowane"to zawsze dużo pracy!!!Ale pięknie ci wyszła więc było warto!!!Córka ślicznie wygląda.Piękny kolorek sukienki!!! | 
25 stron: « < 7 8 9 10 11 12 13 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook