25 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
bardzo elegancka. poproszę o ten fason dla mnie, tym razem w czerwonym kolorze. Może być jasnozielony też. I koniecznie z cekinkami!
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Takie klasyczne sukienki bardzo lubię. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Klasyczna sukienka zawsze ślicznie wygląda i jest nie zastąpiona . ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ostatnio uszyte przeze mnie sukienki . Ta w kratkę tak się spodobała że mam zamówienia na jeszcze dwie takie tylko z innych tkanin . Klientka była zachwycona. Wzór z burdy . ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Cudna ta w kratę i kojarzę ten wykrój! Możesz podać jeszcze nr Burdy - nie musiałabym szukać... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Mnie osobiście ukrzejaką takie proste klasyczne sukienki, baaaardzo podoba mi się fason zarówno tej fioletowej jaki i tej w kratkę- w tą w kratkę to odrazu teraz bym wskoczyła
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Burda 8/2009 sukienka nr. 128. Nie wiem czy kojarzycie ale Wojtek też ją szył. Można ją obejrzeć na pierwszej stronie w sukienkowym wątku Wojtka, taka szara. Zawsze miałam chęć ją sobie uszyć ale do tego fasonu dobrze jest mieć szczupłą talię a ja nie mam niestety ![]() ________________________________________________________
|
|
Niespodzianka
![]() |
|
Droga ITO
Sukienka w kratę ok- trochę łysa na wysokości biustu. Ale za to fioletowa- marzenie/świetne połączenie z ta klamrą/ Bardzo mi się podoba. ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
|
|
Sukienka w kratkę jest prosta, klasyczna i nieprzekombinowana- dla mnie genialna! Uszyję sobie taką
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Faktycznie, Wojtek też ja szył. Nadal uważam, że jest piękna, lubię takie fasony. Góra pusta ale o to chyba chodzi, żeby wyeksponować dół. Ja bym może troszkę pogłębiła dekolt. Kurcze mam ochotę ją uszyć, tylko trzeba kupić dość miękki materiał. ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
25 stron: « < 4 5 6 7 8 9 10 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.