25 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo lubię ten fason i podoba mi sie oczywiście też ta sukienka ... ________________________________________________________ "Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy  i śpiewa pieśń bez słów " | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kolejna z sukienek studniówkowych  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| urocza... | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękna i kolor sliczny  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo ładna. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Powoli nadchodzi wiosna i kobiety coraz częściej decydują się na sukienki, szkoda że jak narazie to w zupełnie nie wiosennych kolorach. Mam nadzieję że jak zrobi się cieplej to się zmieni . Sukienka nawet mi się podoba tylko po zimie chciało by się czegoś bardziej kolorowego . Ozdobiłam ja cekinami , bo dostałam od klientki wolną rękę , więc sobie pozwoliłam . Zauważyłam że cekiny w tym sezonie są modne , szczególnie dużo ich na torebkach , szkoda że do torebek jakoś nie mam natchnienia  . ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Piękny ma dekolt ta sukienka. Dobrze,że ozdobiłaś ją cekinami- dodało jej to uroku. | |
| Administrator
  |  | 
| Wow ta ciemna sukienka przepiękna! Bardzo szykowna i elegancka   Cekiny dodają jej uroku :] ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Mało wiosenne kolory... szkoda...
 cekiny znacznie ją ożywiły  | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| A MI SIE PODOBA I TO BARDZO  | 
25 stron: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook