Stara Gwardia
![]() |
|
Ładne ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajna,i kolor też fajny.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA, będę szczera: zazdroszczę Ci tej hafciarki! ![]() ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Coś starszego , dawno szyłam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ITA, Ty naprawdę szyjesz dopiero od 3 lat? Ja w to po prostu nie wierzę... Może zawodowo od 3 lat, ale początki pewnie miałaś wcześniejsze?
Ta sukienka jest super, bardzo bym chciała taką nosić, ale nie mogę, nie z moją figurą. ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jestem pod ogromnym wrażeniem, jak pięknie szyją nasze forumowe koleżanki np. ITA, Panett. Napawa to optymizmem, że są zwolennicy tradycyjnego krawiectwa i nie poddajemy się tak łatwo zalewowi chińskiej konfekcji.
Tak trzymać, moje miłe Panie !!!! Polska ma piękne tradycje w branży odzieżowej, można tu dać jako przykłady - bielskie wełny, jedwab z Milanówka, zakłady "Cora"(nieistniejące), Moda Polska(nie istnieje), a wielka szkoda. Tak więc może rozpowszechnienie szycia i zawodowego i amatorskiego zrobi przełom w tej dziedzinie. Apel do koleżanek zaczynająch przygodę z krawiectwem, nie zrażajcie się, nieraz coś trzeba popruć, przyciąć, ale trzeba szyć !! |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wojtku, święte słowa!!! ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Jagodo, widzę, że zmieniłaś avatar. Jeżeli na tym avatarze jest właścicielka, to bardzo sympatyczna i ładna osóbka. Podziwiam..............
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tak, to ja ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Myślę, że kobieta bez kobiecej próżności nie byłaby w pełni kobietą. Jest to nieodłączny, a jakże miły atrybut naszych Pań, tak samo jak chęć pokazania się w pięknej sukni. I za to jesteście kochane, no może nie tylko za to, bo są jeszcze inne piękne damskie zjawiska...Sorry, to trochę nie na temat sukienek i spódniczek !
--- Ostatnio edytowane 2010-02-07 23:25:18 przez Wojtek --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.