25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
| Stara Gwardia
 |  | 
| Wspaniałe ciuszki.
 W sukni ślubnej jestem zakochana.... | |
| Administrator
  |  | 
| 
 Dokładnie, nie dajemy się choć nie powiem...czasem lubię kupi coś na bazarku lub w sklepie. 
 Jagódko słodki avek  Popieram Wojtka, wyglądasz na bardzo fajną i sympatyczną babkę :] ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  --- Ostatnio edytowane 2010-02-09 16:13:59 przez ITA --- ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kolejna ładna sukienka.   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| suknia jest przepiękna   | |
| Administrator
  |  | 
| Ewidentnie koronkowy pas dodaje jej uroku, bez niego byłaby zwyczajna   ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| super... taka kobieca...
 czy dół jest szyty z koła? | |
| Mistrz Krawiectwa
  |  | 
| Śliczna ta sukieneczka, uwielbiam takie kiecki i szyć , i oglądać na klientkach. A wogóle, dziewczyny, to ogromnie mnie cieszy, że takie piękne rzeczy szyjecie, co widać na naszym forum i coraz więcej wielbicielek szycia ujawnia się. To jest budujące. --- Ostatnio edytowane 2010-02-11 01:22:51 przez Wojtek --- | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Nie , nie jest szyty z koła.  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
 |  | 
| Śliczna  | 
25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook