25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Stara Gwardia
|
|
Wspaniałe ciuszki.
W sukni ślubnej jestem zakochana.... |
|
Administrator
![]() |
|
Dokładnie, nie dajemy się choć nie powiem...czasem lubię kupi coś na bazarku lub w sklepie.
Jagódko słodki avek ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
![]() --- Ostatnio edytowane 2010-02-09 16:13:59 przez ITA --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kolejna ładna sukienka. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
suknia jest przepiękna
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Ewidentnie koronkowy pas dodaje jej uroku, bez niego byłaby zwyczajna ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
super... taka kobieca...
czy dół jest szyty z koła? |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Śliczna ta sukieneczka, uwielbiam takie kiecki i szyć , i oglądać na klientkach. A wogóle, dziewczyny, to ogromnie mnie cieszy, że takie piękne rzeczy szyjecie, co widać na naszym forum i coraz więcej wielbicielek szycia ujawnia się. To jest budujące.
--- Ostatnio edytowane 2010-02-11 01:22:51 przez Wojtek --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie , nie jest szyty z koła. ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
|
|
Śliczna
|
25 stron: « < 2 3 4 5 6 7 8 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.