25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja się domagam zdjęć na ciele!
 Fantazja sukienka, no i nie bedzie jednorazową kreacją. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Sliczna koronka gipiurowata  i do tego fason tez ciekawy  A kolnierzyki takie rzeczywiscie baardzo modne. ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| 
 Niestety już odebrana przez klientkę ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Śliczna sukienka.  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Sukienka z niespodzianką  , takie lubię najbardziej. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Ja bym chciała zobaczyć to cudo na modelce   | |
| Świeżynek
  |  | 
| Świetna sukienka. Ja się jeszcze nie odważyłam na taki tył i szybko się nie odważę raczej.  ________________________________________________________ mój blog - Czarna herbata | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| jak śliczna sukienka na dodatek z moim ulubionym kołnierzykiem bebe   ________________________________________________________ | |
| Administrator
  |  | 
| Ulala jaka piękna! Mogłabym w takiej chodzić. Ehhh no po prostu perfekto! ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Dziękuję wam za miłe komentarze  W tym tygodniu szyję kolejną , trochę podobną , też z gołymi plecami ale wydaje mi się ze jeszcze bardziej są odkryte. Oczywiście jak skończę to wam pokażę. Teraz na studniówkach panuje kolor czarny i koronka. Przynajmniej ja mam takie zamówienia, wszystkie sukienki czarne  ________________________________________________________ | 
25 stron: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook