25 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetnie to wygląda! Ile na forum można podłapać inspiracji   ________________________________________________________ Mój blog o zmaganiach z maszyną do szycia http://bartasde.blogspot.com/ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Brawo ITA za pomysł! i perfekcyjne wykonanie ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Elementy z paska sprawiaja, że ze zwyklej szarej spodnicy wyszla ekstra kiecka  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Fajna spódniczka,   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Rewelacyjny pomysł i super połączenie wielkie     ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Też mi się ten pomysł bardzo podoba   super Ci to wyszło ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| genialny pomysł na aplikacje, wyszedł fantastyczny i oryginalny model  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
|  fajnie że sa mniejsze i większe, ożywiła z pozoru prostą spódnice  ________________________________________________________ | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| O jej ale wyjątkowa spódniczka! | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Na początku myślałam, że to haft, wspaniały pomysł. ________________________________________________________ "Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett | 
25 stron: « < 17 18 19 20 21 22 23 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook