Administrator
|
|
Kochani Forumowicze!
Alto przesłała do mnie e-maila z prośbą o rozpowszechnienie. Liczę, że znajdą się tutaj na forum osoby, które zechcą wspomóc finansowo kosztowną operację serduszka małego Dawida. Najgorsze jest to, że 100000,00 tyś zł trzeba zebrać do 28 czerwca tego roku To bardzo niewiele czasu a rodzice uzbierali dopiero lekko ponad 5000,00 zł. Tak więc liczy się każda złotówka! Proszę... jeśli ktoś może to niech wpłaci jakąkolwiek kwotę i niech przekaże info o akcji dalej. Z góry dziękuję! Susanna KLIK --- Ostatnio edytowane 2013-06-04 19:48:44 przez Susanna --- ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria rabat10 - z tym kodem zakupy tańsze o 10%
* Susanna szyje - mój blog |
|
Stara Gwardia
|
|
Moi drodzy!
Susanna ma rację - jest za mało czasu na zbiórki, fanty itp. Pomyślałam jednak, że może znalazłyby się osoby które poświęciłyby swój czas i przekazały swoją wiedzę innym. Ja niestety nic nie umiem na tyle żeby się tym dzielić i marny ze mnie tłumacz. Wiem, że są wśród Was ludzie zdolni i gdyby ktoś zechciał jakoś pomóc to byłoby cudownie. Do czego zmierzam... może udałoby się zorganizować jakiś kurs robienia biżuterii? Czy cokolwiek w tym kierunku. Pieniądze z tego poszłyby jedynie na pokrycie materiałów potrzebnych do wykonania, a reszta na Serce Dawidka. (można byłoby ewentualnie próbować szukać sponsorów którzy np podarowaliby potrzebne materiały). Mamy jakichś chętnych? --- Ostatnio edytowane 2013-06-08 18:46:31 przez Alto --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.