Świeżynek
![]() |
|
Pieknie dziekuje ![]() To dzis torebka, juz troche ma, skorzana, wyjatkowo ja lubie. Najbardziej zachwycenia nia sa moi znajomi plci meskiej i przy kazdej mojej nieuwadze zloty lancuszek sluży im za kajdan ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziwnym trafem nie, raczej mialam na mysli:
![]() |
|
To się nazywa stylowa biżuteria ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzieiejszo wczorajsze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetne pasiaczki ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O fajowe portki
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Giteśne i ponadczasowe! ![]() Niesamowicie wydłużają optycznie nogi i dlatego twierdzę, że będą zawsze na czasie. Jakieś 3 lata temu stoczyłem długą dyskusję na ten temat w pewnym gronie, które twierdziło uparcie, że są passe i nie wrócą ![]() ![]() ![]() ![]() Mają się teraz z pyszna, co? ![]() ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Fajny styl tych ubrań. Bardzo podobają mi się kurtki i koszule. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Paski znowu wracają do łask - kiedyś miałam takie getry. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Szaleństwo! Wczoraj chodząc po częstochowskich alejach widziałam chyba z 15 dziewczyn w pasiakach ![]() ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.