Świeżynek
![]() |
|
Z tego co widzę każdy ma tu swój wątek do chwalenia ![]() Więc zakładam i swoj. Na początek kilka sukienek. W sumie od tej granatowej z złotymi lamówkami zaczęłam szyć tak 'na serio', czyli dla ludzi a nie kubraczek dla psa ![]() Szyje głównie ciuchy dla siebie i akcesoria jeździeckie które też kiedyś pokażę ![]() Pozdrawiam ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Piękne sukienki
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj piękne sukienki ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
O kurcze, świetne sukienki! Chcę je wszystkie, a w szczególności pierwszą!!
P.S. Fajna tapeta ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzieki dziewczyny ![]() Kurteczki: ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Na prawdę fajne masz te ciuchy! ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Łooo to Ty już jesteś bardziej niż zaawansowana! Świetne kreacje, pomysłowe i kobiece. No i te kurteczki ciekawe - szczególnie ta pikowana ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Z pikowanej jesten najbardziej dumna ![]() Dzieki ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ło matko!!!Kolejna utalentowana osoba!!!
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Dwie najświezsze rzeczy ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.