23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Stara Gwardia
![]() |
|
Dawno nic nie pokazywałam, a duuuuużo się u mnie działo. W końcu odważyłam się wziąć za trudny dla mnie temat, jakim są sukienki ślubne. Chyba to bardzo lubię i chyba póki co mi to wychodzi ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pięknie! Wcale się nie dziwie że chcesz szyć ślubne sukienki, ta wyszła Ci ślicznie a panna młoda pięknie w niej wygląda
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Oj Matrioszko jesteś taka mistrzyni jak moja Trinny ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Matrioszko, Przejrzałam Ten wątek od początku, czy zaczęłaś szyć dopiero trzy lata temu? Przepiękna ta suknia ślubna.Widać wielki talent
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję, Sus ![]() ![]()
Dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Piękna sukienka. Bardzo subtelna, skromna i elegancka. Coś w moim guście..☺ ________________________________________________________
Mój blog http://warsztatenij.blogspot.de/ |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Brawo Matrioszko!!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Praktyka czyni mistrza. Chcesz dobrze szyć - musisz szyć i tyle ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję bardzo ![]() Sus, no dokładnie ![]() ![]() ________________________________________________________
23 strony: « < 17 18 19 20 21 22 23 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.