Stara Gwardia
![]() |
|
Życzę Wam żeby następny rok 2011 był dla Was ciekawy, pozytywny, z przygodami, weną twórczą. Abyśmy się spotkali i poznali ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!Super zabawy Sylwestrowej w pięknych kreacjach!!!
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Dołączam się do życzeń noworocznych. Szczęśliwego Nowego Roku 2011 !! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Szczęścia
natchnienia i nielimitowanego czasu na realizację pragnień w Nowym roku!!! |
|
Administrator
![]() |
|
Kochani POMYŚLNOŚCI i spełnienia marzeń w tym Nowym 2011 Roku! Weny twórczej także życzę i żeby każdy ciuszek wychodził jak marzenie ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ja również przyłączam się do noworocznych życzeń, oby ten Nowy Rok nie był gorszy zarówno w życiu prywatnym , jak i zawodowym, życzę wszystkim Paniom i Panom, aby szyte kreacje były udane, jak najmniej poplątanych nitek i połamanych igieł przy maszynie i oczywiście zdrówka !!!
Wojtek |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja również życzę wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku 2011.
Ja najbardziej chciałabym miec więcej czasu dla siebie i moich "hobby". Życzę więc Wam,aby przyjemne chwile szybko się nie kończyły. |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.