Stara Gwardia
![]() |
|
W ramach Warsaw Fashion Steeet jest parada stylowych rowerzystów, w dniu 22 czerwca godz. 16.00 Plac Hoovera. https://www.facebook.com/events/317337995059615/
23 czerwca (niedziela) o 12:00 na Krakowskim Przedmieściu rozpocznie się dziewiąta edycja Warsaw Fashion Street, imprezy dla miłośników mody i estetycznych wrażeń. Wstęp wolny. Swoje kolekcje przedstawią finaliści konkursów dla uzdolnionych projektantów OFF Fashion Kielce i Cracow Fashion Awards, odbędą się pokazy marek komercyjnych, finały konkursów New Look Design oraz Talent Warsaw Fashion Street. Nie zabraknie pokazów charytatywnych z udziałem gwiazd oraz pokazów marek dziecięcych. Tradycją Warsaw Fashion Street jest Gala Wieczoru, podczas której prezentowane są kolekcje polskich i zagranicznych projektantów. W tym roku swoje najnowsze kolekcje pokażą: Łukasz Jemioł, Agata Koschmieder, Natasha Pavluchenko i Natalia Jaroszewska. Program Warsaw Fashion Street 2013 Fashion Children Show - 12:00 - Rozpoczęcie Fashion Children Show - Pokaz kolekcji autorskiej Kingi Calik - Pokaz kolekcji dziecięcej Barbie - Akcja "Spełnionych Marzeń" z udziałem gwiazd - Endo - Pokaz kolekcji Lof Ju - Pokaz kolekcji Bumblebee - Pokaz kolekcji Liczi - Pokaz Zaradna Mama z udziałem gwiazd kina i estrady Off Fashion Kielce - Roman Marchewka - Radosław Smędzik - Bolesław Julian Zajączkowski Cracow Fashion Awards - Katarzyna Ciejek - Magda Dederko - Dorota Kowalczyk - Maria Mrowca - Bogna Stefańska - Anna Widlarz - Michał Wójciak Talent Warsaw Fashion - Magdalena Arłukiewicz - Katarzyna Barcik - Kamila Iskierka - Anna Obodyńska - Marta Stachowska - Agnieszka Warsz New Look Design - Gold Rush - Ewa Grygo - Joanna Lelek - Monika Makowska - Patrycja Michalak - Mateusz Panek - Barbara Rochowczyk - Małgorzata Salamon Złota Nitka - Maciej Trzmiel - Paulina Ptasznik Pokazy - Monika Tomaszewska - Betti Design - Karolina Jacak - Pull Up - Ufufu by Katarzyna Kmiecik - Hanger - Beata Cupriak - Papillon - Pokaz konkursowy Asus - Pokaz Mohito - Pokaz kolekcji Fashion Tv - Beata Cupriak Aktywności - Pokaz z udziałem znanych osób 40+ - Promocja książki Krzysztof Łoszewski - Pokaz Ulicy Modnej - Finał konkursu New Look Design - Finał konkursu Talent Warsaw Fashion Street Wystawa Huberta Kołodziejskiego Promocja książki The best of course/ White Album Gala Wieczoru - 20:00 - Rossarame - Pod patronatem magazynu Grazia - Agata Koschmieder - Łukasz Jemioł - Basic - Apart - Wręczenie statuetek - Modne Kreacje 2013 - Monika Ptaszek - Natalia Jaroszewska - Pod patronatem magazynu Show - Natasha Pavluchenko - Wielki Finał |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.