Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witam.
Pomyślałam że popytam, kto jest z Łodzi ![]() ![]() ________________________________________________________
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie. |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja jestem z Łodzi ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
super, a z jakiej dzielnicy? Ja Teofilów ![]() ________________________________________________________
Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że zdobycie tego wymaga czasu - czas i tak upłynie. |
|
Stara Gwardia
|
|
Ja na Widzewie mieszkam.
A Ty w Łodzi od niedawna? ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja od 5 miesięcy staram się tu zaaklimatyzować ![]() ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mieszkam w okolicach Łodzi
|
|
Stara Gwardia
|
|
Jam również z Łodzi ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
To co wy na to, żeby się spotkać któregoś razu na kawie i się poznać? Ja mogę zaoferować kawę i ciasto ![]() Prawdopodobnie robię dobre ciasta ![]() Może są jeszcze jacyś chętni na pogaduchy? ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-06-24 12:29:05 przez kamisia --- ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
|
|
Ja bardzo chętnie ![]() ![]() Ja się ostatnio w ogóle zastanawiałam, czy nie można by było zorganizować warsztatów w Łodzi. Na zasadzie znajdujemy salę, przynosimy swoje maszyny i szyjemy. Wiem, że w ŁDK chętnie wynajmowali sale, pytanie tylko jakie koszty. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Ja na wszelkie warsztaty jestem chętna o ile koszt nie będzie zabójczy. Moje zdolności krawieckie wykraczają w tym momencie ciut ponad obsługę maszyny do szycia, ale od czegoś trzeba zacząć ![]() ________________________________________________________
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.