Wersja do druku

17 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Stara Gwardia
prawie jak Borat :)
:D Fikuśne :D
Iskierka, a nie gorąco w tym całym silikonie?
Fiszka, oj chyba nie . Ale, że ja uczulona na silikon, to pewnie by mnie do takiego rozmiaru napuchło :boisie:
Hahaha! Czasem to se tu można humor polepszyć :D
Ło madero! Aleś mi teraz zadała zagwozdkę!:)
No pęduję poguglać - w ogóle z czym to się je?:)
Się człowiek rozwija normalnie dzięki młodzieży... panie, tego...
A co to ja mówiłem? :D
Zibiasz, ciekawa jestem, idąc śladem bielizny ;), czy słyszałeś o C- stringach:D ?
Hehehe.
Tak się pojawiam i znikam a tu widzę temat dalej poszedł :D
Czy ja wiem..? To chyba musi być niewygodne...
Szczególnie dla hojnie obdarzonych...
Ale jeśli są ludzie, którym to odpowiada - nie widzę przeszkód! :)
Iskierko! Ja nie mam nic przeciwko seksualizacji naszych ciał. Wręcz przeciwnie!
I podoba mi się to, w jak nieskrępowany sposób o tym się wypowiadasz.
Bo według mnie - dzieci są szczęśliwe wówczas, kiedy są owocem miłości, A współżycie seksualne jest tej miłości kwintesencją. Nie jakieś tam "spółkowanie" przez dziurkę w prześcieradle...
Tu musi zagrać ta feeria dwóch pierwiastków na tyle mocno, aby oboje zostali bez tchu...
Spoceni, wyczerpani, wtuleni w siebie, wdychający każdym porem skóry obecność tej drugiej połowy... Całujący wszystkie zakamarki doczesności... Jakże uwielbionej!
Erotyzm jest częścią naszego życia!
Tylko ja akurat wolę inne rzeczy... No po prostu koronki mnie nie rajcują ani dudu...
Co nie zmienia postaci rzeczy. że są apetyczne. :)
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stały Bywalec
Potrzebuje rady : Szyję sobie sukienkę gotycką już pół roku...
Na zdjęciach etap na którym stanęłam ponieważ chcę podnieść spódnicę za pomocą czarnego tiulu... Jakbym nie kombinowała nie układa mi się tak jak ja chce... Help :) Doradźcie iskierce ;)

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Stały Bywalec
Co do Borata... Nie jest to w moim stylu ;) i nie jestem z tego zadowolona na szczęście nie muszę tego umieszczać na fanpage :P
Na zdjęciach etap na którym stanęłam ponieważ chcę podnieść spódnicę za pomocą czarnego tiulu... Jakbym nie kombinowała nie układa mi się tak jak ja chce... Help :) Doradźcie iskierce ;)
Ale jak chcesz, żeby się układała? Ja bym uszyła osobną halkę tiulową. Jeśli tkanina jest ciężka, to mozna użyć sztywnego tiulu, ale koniecznie trzeba o obszyć lamówką.
chodzi mi o podobny efekt ale nie aż tak puszysty ;) - http://images.esellerpro.com/2516/I/273/4/stock_hellbunny_4043_matilda_ss1.jpg Zdjęcie znalezione w necie

--- Ostatnio edytowane 2016-09-09 09:47:42 przez Iskierka ---

--- Ostatnio edytowane 2016-09-09 09:47:42 przez Iskierka ---
No to musisz kombinować z ilością tiulu... Jeśli nie zależy Ci na dużym podniesieniu, to polecam tiul miękki, aczkolwiek i tak ja obszywam każdy tiul lamówką, jeśli to ma być rzecz użytkowa, a nie tylko do zdjecia. Ścięty brzeg tiulu, nawet miękkiego, czepia się rajstop i je haczy.
Ta spódnica https://www.facebook.com/natabo.retro.design/photos/a.131727063826168.1073741828.130905580574983/257117417953798/?type=3&theater na przykład jest uniesiona halką z miękkiego tiulu. Ta sukienka https://www.facebook.com/natabo.retro.design/photos/a.131727063826168.1073741828.130905580574983/221688944829979/?type=3&theater tą samą halką, ale tkanina jest cięższa i uniesienie jest trochę mniejsze...

17 stron: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.