17 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 >
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Moze używasz złego rodzaju tiulu, nierównomiernie marszczysz... Nie wiem, co jeszcze może być przyczyną... ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
zamiast układać się w stożek układa się w bombkę ;( ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Za mało tiulu jest zmarszczone na obwodzie .Z tkaninami bywa podobnie .
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Zatem dodam więcej ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
No to było tak od razu pisać :P Polecam szyć tym sposobem https://longredthread.wordpress.com/2012/12/21/jak-uszyc-tiulowa-halke-w-stylu-retro-tutorial/, czyli z kilku falban. ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Weszłam na link, niestety cały czas pojawia mi się :
Not Found! What you were looking for doesn't exist or isn't here anymore. We are sorry ![]() Please return to the home page or use the search box above Tak więc temat rady nadal aktualny ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Tak wygląda przy ,,przymiarce,, tiulu ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie wiem czy Ty jesteś zadowolona ale moim zdaniem wygląda fantastycznie ! Wróciłam do poprzednich zdjęć i teraz efekt jest powalający , szczerze gratuluję pomysłu
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Jeszcze jest w trakcie ![]() ________________________________________________________
|
17 stron: « < 11 12 13 14 15 16 17 >
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.