Stały Bywalec
![]() |
|
Jak się przekopie przez moje zaległości to się biorę za te kroje co podesłałeś ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
gdzie można znaleźć te kroje?
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Torebka bardzo fajna i wykonana z ciekawej tkaniny. Czarna bluzka super! ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
piękna torba
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
do tego co szyłam ? te których nie robiłam sama napisałam skąd wziełam ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Piękne
![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Nie lenie sie ![]() Postanowiłam zrobić sukienkę z ,,Anny,, wykroiłam i pewnie byłaby już na blogu, ale tu dodałam tam ujęłam koniec końców zmieniłam wszystko ^^ i teraz grzecznie ręcznie fastryguje :P Koło wtorku zamieszczę efekt , mam nadzieje :P. Po za tym znalazłam stronę internetową na której można sprzedawać swoje uszytki i gorąco ją polecam ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zakładając konto na etsy od razu radzę założyć sobie paypala. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dzięki :P jeszcze nie mam z czym... ale zachwycona jestem tą stroną wiec chciałam zareklamować :P ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.