| Stały Bywalec
  |  | 
| Dziękuje za komentarze   Dzisiaj chciałam pochwalić się nową torebką, którą uszyłam w tym tygodniu. Gdybym miała lepszą maszynę, to pewnie byłaby ładniej wystębnowana, ale...... Kolor najlepiej oddaje ostatnie zdjęcie. Zapraszam też na bloga  --- Ostatnio edytowane 2013-08-10 12:43:22 przez Szuda --- ________________________________________________________ | |
| Pogromca spamerów
  |  | 
| ładna i prosta ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Świetna torba.  | |
| Mistrzyni Krawiectwa
  |  | 
| Fajna jest  | |
| Administrator
  |  | 
| Spódnica w groszki - sam urok   O matko jak mi się takie spódniczki podobają  Sukienka świetnie podkreśla figurę a kolor jest taki letni, ciepły... Torba z kolei to chyba specjalnie na Burdy uszyta  Brawo! Rozkręcasz się wspaniale  ________________________________________________________ * eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria   rabat10  - z tym kodem zakupy tańsze o 10% * Susanna szyje - mój blog   | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Wow, piękna torba! Taka wielka, praktyczna elegancka i pasująca do prawie wszystkiego... Mogłabym taką mieć   A z czego ją uszyłaś? ________________________________________________________ http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem   | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Ten materiał to dość gruba podróbka skóry, bardzo tania zresztą. Podszewka z poliestru   Dziękuje za komentarze  ________________________________________________________ | |
| Stały Bywalec
  |  | 
| Witajcie  Dzisiaj chciałam pochwalić się nową sukienką. Przerobiłam ją ze starej i mam nadzieję że się Wam podoba  Zalatuje mi klimatem retro... ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| piękna    ________________________________________________________ www.facebook.com/natabo.retro.design/ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Śliczna sukienka. Bardzo ładnie leży   ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook