Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuje za komentarze ![]() Dzisiaj chciałam pochwalić się nową torebką, którą uszyłam w tym tygodniu. Gdybym miała lepszą maszynę, to pewnie byłaby ładniej wystębnowana, ale...... Kolor najlepiej oddaje ostatnie zdjęcie. Zapraszam też na bloga ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-08-10 12:43:22 przez Szuda --- ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ładna i prosta ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Świetna torba.
![]() |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Fajna jest
![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Spódnica w groszki - sam urok ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wow, piękna torba! Taka wielka, praktyczna elegancka i pasująca do prawie wszystkiego... Mogłabym taką mieć ![]() ________________________________________________________
http://magdiczka.blogspot.com - moje zmagania z blogowaniem i szyciem ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ten materiał to dość gruba podróbka skóry, bardzo tania zresztą. Podszewka z poliestru ![]() Dziękuje za komentarze ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
piękna ![]() ________________________________________________________
www.facebook.com/natabo.retro.design/ |
|
Świeżynek
![]() |
|
Śliczna sukienka. Bardzo ładnie leży ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.