71 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajne pacynki i łatwe do zrobienia, jak widać. ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
|
|
Bardzo ładne zestawienia kolorystyczne. Nie spodziewałam się, że różowy z zielonym tak ładnie się skomponują.
Pięknie szyjesz, pokój na pewno zyska na takich dekoracjach |
|
Stara Gwardia
|
|
Zauważyłam że ostatnio bardzo modne jest szycie pacynek i maskotek, i wcale nie jest to takie trudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki Dziewczyny ![]() Nie samymi pacynkami człowiek żyje/szyje więc dziś mam do zaprezentowania spódnicę. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ale super! Na wiosnę jak znalazł. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
wiosenka jak ta lala!!
|
|
Administrator
![]() |
|
Chwaliłam i na blogu i na innym forum ale pochwalę i tutaj: cudna, lekka, kobieca, wiosenna. Wspaniałe kolory. Kurcze narobiłaś mi ochoty na taką tylko długość przed kolanko ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
alez tempo, szyjesz i szyjesz, a wszystko wychodzi Ci tak ladnie i profesjonalnie, pozazdroscic... ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Piękna tkanina,piękne kolorki!!!Fajna podoba mi się.
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Super tkanina i super spódnica ![]() ![]() ________________________________________________________
|
71 stron: « < 9 10 11 12 13 14 15 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.