71 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo ładna sukienka.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ladna sukienka i ladny print ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dzięki ![]() a dziś punkowy komin z ćwiekami stożkami: ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
super pomysł.fajnie wystylizowane ![]() Gdzie mozna kupić takie ćwieki? ________________________________________________________
szycieeli |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
świetny pomysł i bardzo ładne wykonanie ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Cudowna jest ta kwiecista spódniczka na haleczce z tiulu !!! Wielka szkoda , że taka moda nie powraca, gdzieś tylko pojedyńcze egzemplarze na dyskotekach. A ja jeszcze pamiętam, że na przełomie lat 60 i 70 często można było zobaczyć dziewczyny w takich spódnicach na ulicach miast.
A sukieneczka z oryginalnym nadrukiem też super !! A jeszcze zapomniałem powiedzieć, że wspaniałe są te linki , które podałaś, o szyciu halek i spódniczek z koła. Z przyjemnością je prześledziłem, chociaż nieraz takie sympatyczne ciuszki szyłem. --- Ostatnio edytowane 2013-01-07 00:03:54 przez Wojtek --- |
|
Administrator
![]() |
|
No właśnie gdzie kupiłaś takie ćwieki? Fajowo wyglądają ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ćwieki kupiłam na allegro, sa też w wielu internetowych sklepach z tkaninami i pasmanterią ![]() A wczoraj skończyłam ćwiekować kamizelkę, uszytą z za dużej o 5 rozmiarów kurtki dżinsowej. ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Kamizelkę już oglądałam na blogu - fajna, a z tymi ćwiekami to podziwiam, sporo roboty ![]() ________________________________________________________
http://czasemtrzeba.com.pl/
"Błogosławieni, którzy potrafią śmiać się sami z siebie, albowiem będą mieć ubaw do końca ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
KOmin i kamizelka rewelacyjne ________________________________________________________
|
71 stron: « < 44 45 46 47 48 49 50 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.