Stara Gwardia
![]() |
|
Jak milo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2011-01-13 17:47:11 przez LudwikXVI --- ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Ludwiku XVI, ta Twoja suknia jest zjawiskowa, robi wrażenie, szkoda , że nie jesteśmy krawcami w XVIII lub XVII wieku, szyło by się takie cudeńka na codzień, te kilometry tkaniny do obrobienia ręcznie, coś pięknego. Mam wrażenie, że chciałbym tak szyć.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Teraz to az sie zawstydzilem ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Nie ma się co wstydzić. Po prostu lubisz szyć , wychodzi Ci to genialnie i są efekty. Ja zawsze powtarzam, że szycie to narkotyk, kto zacznie, to nie może przestać. A wiem doskonalne o tym z własnego doświadczenia.
Twórz dalej takie dzieła , Ludwiku XVI, bo naprawdę jesteś w tym dobry. POzdrawiam...... |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Z pewnoscia nie spoczne na laurach chocby walilo sie i palilo:P nawet gdyby rodzina miala sie mnie wyprzec- heheh tak miedzy nami oczywiscie ![]() ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.