Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Witam, trafiłam tu poszukując maszyny do szycia i utknęłam na dobre :) Ze wzgledu na bardzo ograniczony czas pewnie odzywać bedę się sporadycznie, ale z pewnością bedę odwiedzała forum, które jest kopalnią wiedzy i inspiracji. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uzytkowników
Kasia :)
Stara Gwardia
Witaj Kasiu :)
Aha, czyli mamy widza w tylnym rzędzie? :D
Rozsiądź się wygodnie, kubeł popcornu i te sprawy...:) A my tu zadbamy o akcję, żeby nie było nudno :D

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Mistrzyni Krawiectwa
Witamy!

No tak to niestety jest, że albo ma się czas na internet, albo na szycie ;-) Jedno z drugim jakoś nie chce się zgrać... :-)

Ania

http://uczeremchypl.shoper.pl/

http://szycie-z-czeremcha.blogspot.com/

Administrator
Witam, trafiłam tu poszukując maszyny do szycia i utknęłam na dobre :) Ze wzgledu na bardzo ograniczony czas pewnie odzywać bedę się sporadycznie, ale z pewnością bedę odwiedzała forum, które jest kopalnią wiedzy i inspiracji. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uzytkowników
Kasia :)
Witaj Kasiu :)
Mam nadzieję że jednak znajdziesz od czasu do czas chwilę żeby coś nam tu napisać ale najważniejsze jest to, że znalazłaś na forum to czego szukałaś :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Zaaklimatyzowany
Cześć Kasiu! Nie martw się o częstotliwość pisania, bo najważniejsze jest szycie ;) Śmiało chwal się swoimi dziełami, a w ramach problemów pytaj i jeszcze się okaże, że wcale taka sporadyczna w pisaniu nie będziesz ;)
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
cześć
Ale sympatyczne powitanie! Sciskam Wam łapki serdecznie :) Ja nie mam czasu bo w oszalałym tempie usiłuje ogarnąć dom i czwórke dzieciaków, a przy tym natychmiast nauczyc się szyć. Póki co potrafię w miarę sprawnie oobsługiwać maszynę do szycia, ale na moje potrzeby to zdecydowanie za mało..dlatego przetrząsam sieć w poszukiwaniu podpowiedzi i kursików. Szyję głównie lalki, ale ponieważ lalki tez muszą być ubrane, potrzebuję ogarnąć zagadnienia związane z krojeniem i szyciem garderoby, tyle że w wersji mini :D
Pozdrawiam gorąco !
Kasia
Świeżynek
Cześć, ja też ogarniam dom, z tą róznicą, że mam dwójkę dzieciaków... pozdrawiam jako początkująca, próbująca nauczyć się czegokolwiek o szyciu mama:)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.