Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Świeżynek
Witam serdecznie.
Świeżynek
Witam wszystkich pięknie. Ania
Świeżynek
Witam serdecznie.Ela
Świeżynek
Dobry wieczór :)
Nie chciałam zakładać nowego tematu na powitanie, więc podłączę się tutaj.
Jestem Lidia ze śląska. Ale proszę mówić mi Lidka. Szyłam jak byłam w liceum, potem miałam drugą przerwę, a odkąd zamieszkała ze mną obecnie już roczna Ala, zaczęłam szyć od nowa specjalnie dla niej (i nie tylko). Obecnie jestem na etapie szycia zwierzaków, które wychodzą mi koszmarnie koślawo "^^
Świeżynek
Chciałabym się przywitać - mam na imię Iza, jestem ze Śląska. Szyć nie umiem (tzn. na maszynie nie umiem, bo ręcznie jak najbardziej)i liczę na Waszą pomoc i dobre rady.
Pozdrowienia dla wszystkich:)
Stara Gwardia
Wita wszystkich Alicja!mam trójke małych dzieci, własnie ostatnie przyszło niedawno na swiat.Nad szyciem juz długo mysle. Weszłam na to forum i nie szukałam juz innego bo tu znajdzie sie wszystko.Na razie czytam i ogladam Wasze projekty, ale w ciagu miesiaca mam zamiar zakupić maszyne do szycia i myslę ze zaczne od uszycia pościeli:) trzymajcie kciuki
pozdrawiam
Witaj Niteczko!:):)
Cieszymy się, że do nas trafiłaś:):):):hejka:
Świeżynek
Witam wszystkich serdecznie. Pomysł kupna maszyny powstał podczas skracania jeansów. Krótki wywiad cenowy na allegro i dłuuuuuuuuuga lektura tego forum z przerwami na doszukiwanie informacji w sieci. Maszyny w rękach nie miałem, więc i z pytaniami będę się pewnie często zwracał:)
Tyle na wstępie, znikam pododpytywać o szczegóły w wątku o maszynach do szycia:)

--- Ostatnio edytowane 2013-11-26 22:20:00 przez td ---

--- Ostatnio edytowane 2013-11-26 22:31:43 przez td ---
Pogromca spamerów
siema :)
Stara Gwardia
CZesc td, to jesteśmy na tym samym etapie :)

6 stron: < 1 2 3 4 5 6 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.