Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Może od razu zacznę od tego, że nie odziedziczyłam zapału do szycia po matce, babce, etc. :) Od dziecka miałam w głowie wiele wspaniałych pomysłów na przerabianie starych ubrań, ale wspaniale wyglądało to tylko w mojej głowie, w efekcie praktycznie wszystko lądowało na dno szafy, żeby tylko mama nie zobaczyła kolejnej zniszczonej rzeczy :) Później zainteresowała mnie maszyna, która stała u mnie w domu z kilogramowym kurzem na pokrowcu i wtedy się zaczęło. Teraz nie ma kiedy się zakurzyć.. ;) Traktuję siebie jako kompletną amatorkę, nie mam żadnych kursów, praktyk, wszystkiego nauczyłam się sama. Mimo wszystko pochwalę się zdjęciami z moich wykonań, tak, żeby nikt nie myślał, że dalej wszystko co zrobię idzie na dno szafy i z nadzieją, że zostanę tu "przyjęta"! :) Pozdrawiam serdecznie ;)

--- Ostatnio edytowane 2013-07-16 00:14:36 przez szyszkia ---

Załączone obrazy

Obrazy zostały zmienione. Kliknij przycisk 'Opublikuj' aby zapisać te zmiany!
Krawiec-Filozof
z nadzieją, że zostanę tu "przyjęta"! :) Pozdrawiam serdecznie ;)

--- Ostatnio edytowane 2013-07-16 00:14:36 przez szyszkia ---
A witajże nam, witaj! Dawaj, zachadzi w kajutu! :)
Trzeba przyznać, że początki rokują nieźle, choć technicznie jeszcze sporo przed Tobą. Ale ważne, że się nie zrażasz i chcesz dalej iść w ten gąszcz tajemny, gdzie ostępy mroczne i złowrogie zwierza pomruki, ale też polany słoneczne, rozświergotane i drżące radością! :)
Tylko się nie zgub! :)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Witaj Szyszkia! Szyjesz bardzo fajnie i widać, że masz ciekawe pomysły :) Szczególnie intrygująco wygląda pierwsza, czarna sukienka. Masz gdzieś zdjęcie całości?
Dzięki za powitanie ;)

Zibiasz- taaak, technicznie to ja jestem w lesie, albo jak to napisałeś- w gąszczu tajemnym ;) ale mam nadzieję, że tu się sporo nauczę ! :)

Yeshka, niestety nie mam innego zdjęcia, ale oczywiście mogę zrobić i wrzucić w wolnej chwili :)
Zaaklimatyzowany
Hej! Podobają mi się Twoje prace nawet jeśli technicznie jeszcze nie są doskonałe ;) W końcu nie technika a zapal i pomysł się liczy a tamto z czasem się pojawi ;) Powodzenia w dalszym szyciu ;)
Stara Gwardia
Yeshka, niestety nie mam innego zdjęcia, ale oczywiście mogę zrobić i wrzucić w wolnej chwili :)
Możesz założyć wątek w dziale "NASZE DZIEŁA" i tam wrzucić foty całości :)
Uroczyście witam n forum :) Widzę fajne uszytki - szczególnie te dwie ostatnie sukienki mnie zaintrygowały. Koniecznie załóż swój wątek w NASZYCH DZIEŁACH :)

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Susanna, na pewno pojawię się w tym wątku, tylko niech wpadnie coś nowego do kolekcji :) akurat dwie ostatnie są uszyte z... poszewek na pościel... trochę wstyd, ale jako biedna studentka nie mogę sobie pozwolic na zakup materiałów ;) z resztą wszystko z czego szyję jest z odzysku.
Stara Gwardia
Witaj na forum :)

Wiesz co, ja wychodzę z założenia- grunt, że działa, więc czy z poszewki, czy z czegoś innego, co za różnica :]
Susanna, na pewno pojawię się w tym wątku, tylko niech wpadnie coś nowego do kolekcji :) akurat dwie ostatnie są uszyte z... poszewek na pościel... trochę wstyd, ale jako biedna studentka nie mogę sobie pozwolic na zakup materiałów ;) z resztą wszystko z czego szyję jest z odzysku.
Też chętnie sięgam po rzeczy z odzysku - lumpeksy to cudowne sklepy :D Z kolei nie warto też gardzić ciuchami otrzymanymi od babci czy cioci szczególnie jeśli mają większy rozmiar niż nasz - można pokombinować i wyczarować coś fajnego dla siebie :)

* Susanna szyje - mój blog :)

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.