Świeżynek
![]() |
|
Może od razu zacznę od tego, że nie odziedziczyłam zapału do szycia po matce, babce, etc.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-07-16 00:14:36 przez szyszkia --- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A witajże nam, witaj! Dawaj, zachadzi w kajutu! ![]() Trzeba przyznać, że początki rokują nieźle, choć technicznie jeszcze sporo przed Tobą. Ale ważne, że się nie zrażasz i chcesz dalej iść w ten gąszcz tajemny, gdzie ostępy mroczne i złowrogie zwierza pomruki, ale też polany słoneczne, rozświergotane i drżące radością! ![]() Tylko się nie zgub! ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Szyszkia! Szyjesz bardzo fajnie i widać, że masz ciekawe pomysły ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dzięki za powitanie
![]() Zibiasz- taaak, technicznie to ja jestem w lesie, albo jak to napisałeś- w gąszczu tajemnym ![]() ![]() Yeshka, niestety nie mam innego zdjęcia, ale oczywiście mogę zrobić i wrzucić w wolnej chwili ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Hej! Podobają mi się Twoje prace nawet jeśli technicznie jeszcze nie są doskonałe
![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Możesz założyć wątek w dziale "NASZE DZIEŁA" i tam wrzucić foty całości ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Administrator
![]() |
|
Uroczyście witam n forum ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Susanna, na pewno pojawię się w tym wątku, tylko niech wpadnie coś nowego do kolekcji
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum ![]() Wiesz co, ja wychodzę z założenia- grunt, że działa, więc czy z poszewki, czy z czegoś innego, co za różnica :] ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Też chętnie sięgam po rzeczy z odzysku - lumpeksy to cudowne sklepy ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.