Świeżynek
![]() |
|
,,Neon''
photo: Julia D./Photography forever model: ja designer: oczywiście ja! make-up: Julia D. help: Ania K. Co myślicie? (: |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
dziwne ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Haute couture..
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wydaje mi się, że efekt byłby lepszy po rozprasowaniu, bo pojawia się dużo falowań i nierówności. ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Pomysł na pewno jest. Plus za kolory (ładny seledyn kontrastujący z kolorem skóry) i modelkę. Nad wykończeniem i doborem materiałów jednak powinnaś popracować. Przy prostych formach to właśnie one decydują o ogólnym wrażeniu. Dopóki stoisz prosto wszystko jest ok. Przy ruchu widać, że tkaniny ze sobą nie współpracują. Efekt psuje dodatkowo folia przyklejająca się do ciała i właśnie zagniecenia. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dokonałabym bardzo wiele poprawek, gdyby nie czas, którego już nie było.. Chociaż myślę, że jest w miarę przyzwoicie jak na fakt, że są to moje początki i mam 16 lat..
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Pierwsze koty za płoty! ![]() Przy następnych modelach już będziesz na pewno uważniejsza, no nie? ![]() Dobrze, że się nie zrażasz i chcesz eksperymentować dalej ![]() Powodzenia! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.