Wersja do druku

2 strony: 1 2 >

Świeżynek
Witam wszystkich :)
najpierw podglądałam po cichu, czytałam, prułam, nabierałam pokory aż nadszedł dzień, w którym zarejestrowałam się jako nowy użytkownik :)

Zaczęłam z grubej rury - ale nie mogło być inaczej przy moim charakterze, dorwałam się jak głupi do sera! (bluzka z bufkami)
Ale powiem, że uczę się na swoich błędach. Teraz szyję żółtą sukienkę, na której widać wszystkie moje małe i większe potknięcia, ale zawzięcie idę dalej! Po przeczytaniu wszystkiego o dobrych początkach, nawykach itd nabrałam pokory :) Już się tak nie spieszę i każdy mój krok jest bardziej przemyślany - do czego przyczynili się oczywiście aktywni użytkownicy forum :)

Trzymajcie za mnie kciuki - za zupełną świeżynkę w tym tajemniczym świecie szycia.
Zaaklimatyzowany
Witaj! Trzymamy wszyscy kciuki i liczymy, że niedługo pochwalisz się swoimi pierwszymi pracami ;) Powodzenia ;)
Świeżynek
Ojj też mam taką nadzieję! W sensie.. mam nadzieję, że będzie się czymchwalić :)
Pogromca spamerów
witaj :)
Stara Gwardia
Witaj! Upór to w tym przypadku cecha pożądana dlatego dobrze Ci wróżę :)
Witaj :]
Świetnie, że pierwsza porażka Cię nie zraziła i brniesz dalej. Wbrew pozorom takie potknięcia dają dużo, bo najlepiej zapadają w pamięć nauki z nich płynące.:)

Powodzenia i czekamy na Twoje prezentacje:)

Zbych
https://www.facebook.com/Zibiasz
Administrator
Witaj na forum :) Początki do łatwych na ogól nie należą ale chwała temu kto się nie zniechęca i brnie dalej :) No i wyciaga wnioski z tego co przeczytał na forum :) Będzie dobrze :tak:

* Susanna szyje - mój blog :)

Świeżynek
Niedługo wrzucę jakieś fotki :) i odliczam godziny do zakupu mojej własnej maszynerii :)
Stara Gwardia
Witam

Nur Frauen mit Tattoos sind sexy

2 strony: 1 2 >

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.