Świeżynek
![]() |
|
Witam wszystkich
![]() najpierw podglądałam po cichu, czytałam, prułam, nabierałam pokory aż nadszedł dzień, w którym zarejestrowałam się jako nowy użytkownik ![]() Zaczęłam z grubej rury - ale nie mogło być inaczej przy moim charakterze, dorwałam się jak głupi do sera! (bluzka z bufkami) Ale powiem, że uczę się na swoich błędach. Teraz szyję żółtą sukienkę, na której widać wszystkie moje małe i większe potknięcia, ale zawzięcie idę dalej! Po przeczytaniu wszystkiego o dobrych początkach, nawykach itd nabrałam pokory ![]() ![]() Trzymajcie za mnie kciuki - za zupełną świeżynkę w tym tajemniczym świecie szycia. |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj! Trzymamy wszyscy kciuki i liczymy, że niedługo pochwalisz się swoimi pierwszymi pracami
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Ojj też mam taką nadzieję! W sensie.. mam nadzieję, że będzie się czymchwalić
![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Upór to w tym przypadku cecha pożądana dlatego dobrze Ci wróżę ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj :] ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj w klubie zawziętych! ![]() Świetnie, że pierwsza porażka Cię nie zraziła i brniesz dalej. Wbrew pozorom takie potknięcia dają dużo, bo najlepiej zapadają w pamięć nauki z nich płynące. ![]() Powodzenia i czekamy na Twoje prezentacje ![]() Zbych ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Administrator
![]() |
|
Witaj na forum ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Niedługo wrzucę jakieś fotki
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam