Świeżynek
![]() |
|
Witajcie
![]() Szyciem interesowałam się jako małe dziecko, gdy ciocia, która się mną zajmowała szyła ze mną ubrania dla lalek. Później robiła to babcia. Wiele lat później w liceum kupowałam sobie ubrania w second-handach i przerabiałam je, stosując swoje bardzo ograniczone umiejętności szycia ręcznego, bo maszyny do szycia nigdy niestety nie nauczono mnie obsługiwać, ani nie było działającej maszyny w domu. Teraz nagle ten temat do mnie powrócił, kupiłam sobie maszynę, Łucznik Milena 419. Powoli stawiam pierwsze kroki w poważniejszym szyciu. Marzy mi się uszycie sobie ubrań na które mam dużo pomysłów! A w przyszłości być może też szyć dla innych.. zobaczymy. Na pewno bardzo wiele się nauczę z tego forum, cieszę się, że jest takie miejsce w sieci ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-07-31 18:58:54 przez elwirra --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj ![]() Fajny zapał bije z twojego posta. Życzę, by na długo ci go starczyło ![]() ________________________________________________________
|
|
Administrator
![]() |
|
Witaj na forum ![]() Gratuluję zakupu swojej własnej i zupełnie osobistej maszyny do szycia i życzę wytrwałości w realizacji pomysłów ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj na forum! W takim razie nie pozostaje Ci nic innego, jak zgłębiać tajniki krawiectwa i realizować marzenie ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Świeżynek
![]() |
|
Siemanko, zarejestrowalem sie tutaj, glównie dla żony, żeby miała gdzie zaglądać w wolnym czasie...
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witajcie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Super! To mi się podoba! Przynajmniej szczerze, a co! ![]() Ale jaki świetny pomysł! ![]() Tylko wiesz, żona tu pewnie szybko wsiąknie... I co wtedy? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witajcie!
Ciekawe na jakim forum żona zalogowała się dla męża ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Krrrręcenie korrrrbą (od starego automobilu oczywiście) ![]() Ale fajna para, nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.