Świeżynek
![]() |
|
Właśnie dlatego, że Etsy ma w sobie taki potencjał na rynku międzynarodowym, myślę, że warto jej poświęcić trochę uwagi.
Wierzę, że ten, kto jest wytrwały i doskonali swoje rzemiosło, kto dobrze się reklamuje i mądrze lokuje pieniądze, ten osiągnie swój sukces. Początki nie są łatwe, ale popatrzcie na ekrawiectwo.net - jego początki pewnie też nie były łatwe i to, czym jest teraz - wspaniałą platformą skupiającą ludzi o wspólnych pasjach, którzy pomagają sobie nawzajem - w fazie początkowej było pewnie marzeniem. Teraz jest realnym miejscem w sieci o ugruntowanej pozycji i każdego dnia przybywa mu użytkowników! ________________________________________________________
Excellence is not a skill. It is an attitude.
Ralph Marston |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Najprawdopodobniej od 1. wrzesnia rozpoczynam dzialalnosc ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Brawo, powodzenia ![]() ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
To i ja się wypowiem. Mialam to szczęscie, że dostałam dotację na otwarcie działalności(do trzech razy sztuka) i od 1 czerwca oficjalnie działa moja Pracownia. Nie jest lekko, ale może za wcześnie oceniać i z czasem bedzie lepiej. Póki co ciężko wszystko mi ogarnąć: malowanie, szycie, robienie i ogarnianie zdjęć, wstawianie ich na stronę, na facebuka, na google+, jeszcze typowa firmowa papierologia. Powinnam prowadzić bloga (zalecenie chłopaczka od e-marketingu ![]() ![]() Czeremcho, jeśli chodzi o ten Vat, że po pierwszym roku mozna sobie z niego odejść, to nie tak łatwo. Można złożyć wniosek o odejście z Vatu, ale US nie musi się zgodzić. Bo skoro zwrócił Ci Vat za zakup srodków trwałych to musi te pieniądze mówiąc wprost, odzyskać. Pozdrawiam ________________________________________________________
Pracownia DOR - ręcznie malowany jedwab - http://pracowniador.pl
Pracownia DOR - sklep - http://sklep.pracowniador.pl/ https://www.facebook.com/PracowniaDOR |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Doska, pięknie szyjesz i jesteś skazana na sukces. A malowane, bardzo ładne zresztą, jedwabie mogą być Twoją przewagą konkurencyjną, bo inne krawcowe tego nie oferują.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Doska, krótka czerwona sukienka jest przepiękna. Sklep super, tylko zadbaj, żeby jednak mieć na stanie to, co polecasz. Rewelacja. trzymam kciuki! ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Świeżynek
![]() |
|
Mam w budżecie stówę na sukienkę ciążową z miekkiej dzianiny. Z rękawem 3/4, przed kolano, z dekoltem, może być zakładana na biuście, może być ozdobnie wiązana pod biustem, oczywiście z uwzględnieniem brzuszka. Ktoś ma zapas dzianiny? Trochę wolnego czasu? Pomysł? Proszę o składanie ofert na prywatną skrzynkę. Pozdrawiam! ________________________________________________________
Ralph Marston |
|
Świeżynek
![]() |
|
Moja propozycja rozeszła się bez echa. Szkoda. Myślałam, że dostanę choć kilka ofert, że ktoś się pokusi o negocjacje - niestety, zero odzewu. Poszłam do sklepu i kupiłam gotowy produkt.
Może innym razem. Pozdrawiam serdecznie. ________________________________________________________
Ralph Marston |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.