Wersja do druku

6 stron: < 1 2 3 4 5 6

Świeżynek
Właśnie dlatego, że Etsy ma w sobie taki potencjał na rynku międzynarodowym, myślę, że warto jej poświęcić trochę uwagi.
Wierzę, że ten, kto jest wytrwały i doskonali swoje rzemiosło, kto dobrze się reklamuje i mądrze lokuje pieniądze, ten osiągnie swój sukces. Początki nie są łatwe, ale popatrzcie na ekrawiectwo.net - jego początki pewnie też nie były łatwe i to, czym jest teraz - wspaniałą platformą skupiającą ludzi o wspólnych pasjach, którzy pomagają sobie nawzajem - w fazie początkowej było pewnie marzeniem. Teraz jest realnym miejscem w sieci o ugruntowanej pozycji i każdego dnia przybywa mu użytkowników!
Stara Gwardia
Najprawdopodobniej od 1. wrzesnia rozpoczynam dzialalnosc :hura::hura:
Stały Bywalec
To i ja się wypowiem. Mialam to szczęscie, że dostałam dotację na otwarcie działalności(do trzech razy sztuka) i od 1 czerwca oficjalnie działa moja Pracownia. Nie jest lekko, ale może za wcześnie oceniać i z czasem bedzie lepiej. Póki co ciężko wszystko mi ogarnąć: malowanie, szycie, robienie i ogarnianie zdjęć, wstawianie ich na stronę, na facebuka, na google+, jeszcze typowa firmowa papierologia. Powinnam prowadzić bloga (zalecenie chłopaczka od e-marketingu:)), powinnam pododawać ciuchów do sklepu, pomierzyć je i poopisywać je i przycisnąć wyżej wymienionego chłopaczka, żeby skończył sklep. Póki co sklep jest zaniedbany, bo mam zlecenia lokalne, ale powinnam myśleć o przyszłości. O Etsy też myślę :).
Czeremcho, jeśli chodzi o ten Vat, że po pierwszym roku mozna sobie z niego odejść, to nie tak łatwo. Można złożyć wniosek o odejście z Vatu, ale US nie musi się zgodzić. Bo skoro zwrócił Ci Vat za zakup srodków trwałych to musi te pieniądze mówiąc wprost, odzyskać.
Pozdrawiam
Stara Gwardia
Doska, pięknie szyjesz i jesteś skazana na sukces. A malowane, bardzo ładne zresztą, jedwabie mogą być Twoją przewagą konkurencyjną, bo inne krawcowe tego nie oferują.
Świeżynek
Doska, krótka czerwona sukienka jest przepiękna. Sklep super, tylko zadbaj, żeby jednak mieć na stanie to, co polecasz. Rewelacja. trzymam kciuki!
Świeżynek
Mam w budżecie stówę na sukienkę ciążową z miekkiej dzianiny. Z rękawem 3/4, przed kolano, z dekoltem, może być zakładana na biuście, może być ozdobnie wiązana pod biustem, oczywiście z uwzględnieniem brzuszka. Ktoś ma zapas dzianiny? Trochę wolnego czasu? Pomysł? Proszę o składanie ofert na prywatną skrzynkę. Pozdrawiam!
Świeżynek
Moja propozycja rozeszła się bez echa. Szkoda. Myślałam, że dostanę choć kilka ofert, że ktoś się pokusi o negocjacje - niestety, zero odzewu. Poszłam do sklepu i kupiłam gotowy produkt.
Może innym razem. Pozdrawiam serdecznie.

6 stron: < 1 2 3 4 5 6

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.