Stara Gwardia
![]() |
|
Szare torby sa piękne, a ta wyjątkowo.
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Chyba robię się monotematyczna, ale dziś znów torebka..
![]() |
|
I znów się zepsuło dodawanie zdjęć ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Zakochałam się w tej torebce, jest idealna, wielkość, fason, długość paska. Też taką chceee ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
A mnie - jako, że na torbach się nie znam za bardzo - spodobał się pomysł paska do spódnicy. ![]() On jest osobnym dodatkiem, czy wszyty? Wypchany czymś, czy to taka zamotana szarfa? ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jako, że spódnicę kupiłam z 1 zł, dokupiłam również za 1 zł w tym samym piwnicowym ciuchlandzie apaszkę, z wizją paska właśnie. Udało mi się jeszcze wtedy kupić kozaki na kożuszku czarne do kolan, sukienkę i kawałek materiału. Wszystko z 5 zł ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
P.s na blogu zamieściłam kulisy powstawania torebki, czy jak kto woli tutorial, jak ją uszyć - mam nadzieję, że zrozumiały! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
fantastyczna torebka! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Tutorial bardzo fajny. Mam nadzieję kiedyś spróbować uszyć sobie taką torbę ![]() Gdzie można dostać taki filc? ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.