Stara Gwardia
![]() |
|
Ładna sukienka i modelka. Również miłego tygodnia
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Uwielbiam proste fasony!świetnie szyjesz!dresówki mam już trochę dosyć>>>chociaż do szycia jest cudem!Ale ciuchy z dresa jakoś mi się już tak opatrzyły za dużo ich szyłam ostatnio>>>>kiedyś powiem sobie dość
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Po dłuuugiej nieobecności wracam. Z nowymi umiejętnościami (po małym kursie) i z nowymi rzeczami uszytymi lepiej lub gorzej ![]() Tu spódnica w której miałam okazję pójść na wesele - jeszcze tylko haftkę muszę z tyłu doszyć, żeby takiej dziury nie było na górze. A, i do niej uszyłam kopertówkę z tym samym motywem ![]() Buziole! ![]() --- Ostatnio edytowane 2014-07-25 20:57:41 przez Bajkowa Pracownia --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Świetna sukieneczka dla dziewczynki. ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bajeczna tkanina, spódnica wygląda bardzo szykownie. ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Jaka szkoda, że szycie dla mnie takich fasonów to już historia.
![]() Fajne rzeczy szyjesz! |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna spódnica, a tkanina jest zachwycająca ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dzięki dziewczyny, bardzo miło mi za te wszystkie słowa! Daję następne foty! Spodnie! Wreszcie mam moje spodnie! Te sklepowe rzadko na mnie pasują ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.