Administrator
![]() |
|
Jest na co popatrzeć, niektóre kreacje zachwycają! Można pozazdrościć i się zainspirować ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
Pierwsza suknia powaliła mnie na kolana... ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Administrator
![]() |
|
![]() ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
Jeszcze trochę kreacji ________________________________________________________
|
Administrator
![]() |
|
I jeszcze ciekawa kreacja Evy Mendes ![]() ________________________________________________________
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pozazdroscic tylko.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Hmmm, wygląda na to, że ciemna zieleń staje się trendy... Jak dobrze, że nie wyrzuciłam dwóch bluzeczek w tych kolorze ![]() Suknie są piękne, marzę o tym, żeby móc podobne nosić... ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Niestety żadna nie zainspirowała. Niektóre są całkiem ładne, ale nie są szczególnie oryginalne. Tylko Olivia Wilde wygląda interesująco. ________________________________________________________
mój blog - Czarna herbata |
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Bardzo lubię ten wątek, lubię pogapić się na te piękne suknie, nieraz coś człowieka zainspiruje. A tak naprawdę to zgodzicie się chyba ze mną, że szycie sukien, wogóle krawiectwo damskie to przepiękna, prawie bajkowa dziedzina, gdzie jest tyle możliwości. Jestem szczęśliwy że przyszło mi działać w takim zawodzie, chociaż pełnia szczęścia byłaby przy szyciu takich cudownych sukien, ale i uszycie ładnej bluzeczki, czy spódniczki też sprawia mi radość i satysfakcję. To taka moja refleksja......
|
|
Stara Gwardia
|
|
Wszystkie te suknie są piękne,zawsze można uszyć podobną tylko że my nie mamy gdzie wyjść w takiej kreacji,no chyba że trafi się jakieś wesele
![]() |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.