Wersja do druku

Świeżynek
Hej hej Forumowicze!
Zaglądałam do was na forum od czasu do czasu jako niezarejestrowana użytkowniczka,teraz postanowiłam bardziej aktywnie uczestniczyć:) Poszukuję porad,szyję amatorsko,od jakiegoś czasu coraz więcej-może w przyszłości i się nawet bardziej zapędzę. Pracuję głównie z lnem i bawełną,ale ciągnie mnie też nieco do dzianiny bawełnianej:P Na szyciu ciuchów niebardzo się znam-ale o dziwo przypadkiem zwykle wychodzą. Opisy w Burdzie to dla mnie zagadkowy kod,któregonigdy nie czytam;)
Poza tym mama niespełna 1,5 rocznego Urwisa,żona i opiekunka dwóch suczydeł wariatek:D
Pogromca spamerów
witaj :)
Stały Bywalec
Witaj:) Ja też jestem nowa na tym forum, ale bardzo szybko poczułam się tu jak w domu:) Z Tobą na pewno będzie podobnie!
Sporo Was przybyło w ostatnich dniach i ciężko się połapać...:)

W kwestiach organizacyjnych to: nie trzeba nosić kapci, ale zawsze trzeba mieć dzienniczek. Trzy nieusprawiedliwione nieobecności równają się dyżurowi w bufecie.
Tępienie spamerów jest nagradzane podwyższeniem oceny ze sprawowania.:)

Nie wolno mazać po ścianach w kiblu. Ale można palić papierosy.

Wszystko jasne? To do roboty!

WITAJCIE W MAŁPIM GAJU!!! :D:D:D
https://www.facebook.com/Zibiasz
Świeżynek
dzięki za miłe powitanie:D
Zibiasz będę starała się sumiennie trzymać zasad:hura:

mamy do was pytanie- nie otrzymuję powiadomień na @ jak dostanę odpowiedź w temacie,w którym pisałam- czy można gdzieś taką funkcję powiadomień uruchomić?bom ślepa trochę i kompletnie nie mogę tego w ustawieniach znaleźć...:bezradny:
Krawiec-Filozof
Wejdź sobie w "edycję profilu" i tam znajdziesz ustawienie "powiadomienie mailowe", przy czym można to ustawić tylko do konkretnego wątku, a nie do wszystkich wpisów, bo skrzynka Ci wybuchnie! :)

--- Ostatnio edytowane 2013-08-15 00:14:29 przez Zibiasz ---
https://www.facebook.com/Zibiasz
Stara Gwardia
Nie jest tak źle. Ja śledzę wszystkie wpisy i daję rade. Śledząc wszystko nie umkną nam niektóre ważne tematy. To forum jest tak wyjątkowe, że szkoda cokolwiek zgubić. :):):tak::tak:

Zaloguj się aby napisać odpowiedź.