Świeżynek
![]() |
|
Hej hej Forumowicze!
Zaglądałam do was na forum od czasu do czasu jako niezarejestrowana użytkowniczka,teraz postanowiłam bardziej aktywnie uczestniczyć ![]() ![]() Poza tym mama niespełna 1,5 rocznego Urwisa,żona i opiekunka dwóch suczydeł wariatek ![]() |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
No, dobra! Wszyscy nowo przybyli - w dwuszeregu zbiórka i kolejno odlicz! ![]() Sporo Was przybyło w ostatnich dniach i ciężko się połapać... ![]() W kwestiach organizacyjnych to: nie trzeba nosić kapci, ale zawsze trzeba mieć dzienniczek. Trzy nieusprawiedliwione nieobecności równają się dyżurowi w bufecie. Tępienie spamerów jest nagradzane podwyższeniem oceny ze sprawowania. ![]() Nie wolno mazać po ścianach w kiblu. Ale można palić papierosy. Wszystko jasne? To do roboty! WITAJCIE W MAŁPIM GAJU!!! ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
dzięki za miłe powitanie
![]() Zibiasz będę starała się sumiennie trzymać zasad ![]() mamy do was pytanie- nie otrzymuję powiadomień na @ jak dostanę odpowiedź w temacie,w którym pisałam- czy można gdzieś taką funkcję powiadomień uruchomić?bom ślepa trochę i kompletnie nie mogę tego w ustawieniach znaleźć... ![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Wejdź sobie w "edycję profilu" i tam znajdziesz ustawienie "powiadomienie mailowe", przy czym można to ustawić tylko do konkretnego wątku, a nie do wszystkich wpisów, bo skrzynka Ci wybuchnie! ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-08-15 00:14:29 przez Zibiasz --- ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Nie jest tak źle. Ja śledzę wszystkie wpisy i daję rade. Śledząc wszystko nie umkną nam niektóre ważne tematy. To forum jest tak wyjątkowe, że szkoda cokolwiek zgubić. ![]() ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.