Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Więc odważę się w końcu i coś pokażę ![]() A będzie to mała kosmetyczka z resztek. Może nie idealna, ale na drobiazgi, żeby się w torebce nie walały jest w sam raz. ![]() ________________________________________________________
|
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
ładna ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To jak zaczęłaś, to już pójdzie z górki ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję bardzo za miłe słowa ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Jak już raz się odważyłam to teraz z górki:P Ten kombinezon uszyłam na lato, świetnie się sprawdza, a i wykonanie nie było bardzo trudne, chociaż, wiadomo niedociągnięcia zawsze jakieś będą ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Fajnie wyszedł ten kombinezonik! ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
o wow, podoba mi się bardzo. Fajny dobór deseniu i dobrze uszyte. Zawsze mialam opory przed takimi kreacjami, ale dzieki Tobie chyba się odważę.
Powodzenia w dalszym szyciu. ![]() ________________________________________________________
|
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Dziękuję, takie pochwały są bardzo mobilizujące ![]()
Ja też miałam awersję do kombinezonów, miały być same spodenki, ale ten materiał jakoś sam mnie skusił żeby spróbować ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-08-18 19:37:59 przez Gosiaak --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Fajny ten kombinezon ci wyszedł :] ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.