| Świeżynek
  |  | 
| Mnie się w nich najbardziej podoba użyty materiał!  | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Super spodenki, zazdroszczę talentu! To na pewno wspaniałe uczucie, że możesz wyjść w czymś, co sama stworzyłaś!  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Właśnie ze względu na materiał, starałam się ze wszystkich sił moich krawieckich, aby móc się w nich gdziekolwiek pokazać  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| 
 Oj słowo "talent" to zbyt dalekie posunięcie  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Nigdzie raczej z nimi nie wyjde, ale myślę, że córka się ucieszy  ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| O jakie ładne poduchy! | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Fajne  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dzięki dziewczyny  ________________________________________________________ | |
| Świeżynek
  |  | 
| No i uszyłam, jakoś udało mi się "wyperswadować" materiał na rękawy. Model łatwy w szyciu, ale w noszeniu raczej średnio (lepiej czuje się w nim moja siostra, która jest szczuplejsza), bo w biuście za ciasno. Mam plan przerobić z niej żakiet i przeszyć zakładki na plecach, aby ją zwęzić, albo tylko zwęzić i dać siostrze  ________________________________________________________ | |
| Zaaklimatyzowany
  |  | 
| Podoba mi się  ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook