Stara Gwardia
|
|
Witam serdecznie. Przeglądam wszystkie krawieckie dzieła popełniane przez forumowiczów, podziwiam kreatywność i upór w ich tworzeniu i sama nieśmiało też chcę pokazać nad czym niedawno pracowałam.
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Byłżebym się trafnie dorozumiewał, że to markiza? Albo roleta?
I gdzież tu powód do nieśmiałości? Trudną wszak materię sobie obrałaś na ćwiczenia! A efekt dobry! Czyli - wszystko jest w najlepszym porządku ![]() ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
Tak, rolety te są coraz bardziej popularne. Nie ma tu żadnych rękawków, zamków więc wydaje się i proste. Potrzebowałam tylko trochę więcej cierpliwości i uwagi, bo każdy szewek w tunelu, w którym przechodzi plastikowy patyczek musi być równoległy do poprzedniego. Ot i takie coś. No i materiał czasami jest niesforny, bo jak jest podwójny to trochę potrafi dokuczyć.
![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Ten wytwór kosztował mnie 3 nieprzespane noce, uszyłam ją koleżance na wyjazdową imprezę. Zdjęcie nie jest na modelce, bo siedzi u kosmetyczki
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Podoba mi się sukienka, a który to wykrój?
|
|
Stara Gwardia
|
|
Miło mi, bardzo dobrze się szyło, bo materiał jest dobry. Wykrój wzięłam z burdy special Szycie krok po kroku 1/96. Moge udostępnić jest naprawdę uniwersalny. Na zdjęciach pokazane są dwie wersje tej sukienki.
|
|
Stara Gwardia
|
|
O ja ...ale ładna!!!! Jaki materiał! a fason też fajny. Poproszę wykrój. Co prawda nie mam kompletnie czasu na szycie.... ale pomarzyć dobra rzecz.... ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
dubelek ups --- Ostatnio edytowane 2013-08-29 22:26:19 przez Yola --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Bardzo dziękuję za ocenę
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-08-30 18:43:02 przez mamaIzy --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Śliczna sukienka i tkanina bardzo ciekawa. --- Ostatnio edytowane 2013-09-01 02:51:05 przez Choco --- ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.