| Świeżynek
  |  | 
| Oczywiście moje szycie nie jest perfekcyjne, ale chciałam je tu wstawić, do oceny tutejszym fachowcom. Jest sens ładować pieniądze w inną maszynę ( mam w tym momencie maszynę w wersji mini i jedzie do serwisu) czy dać sobie spokój, bo nic z tego nie będzie? Potrzebuję obiektywnej oceny.
 | |
| Świeżynek
  |  | 
| Oj, załadowało w odwrotnej kolejności szycia. | |
| Świeżynek
  |  | 
| Ja tu widze jak najbardziej sens   uszycie takich spodenek to już jest COŚ   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
 |  | 
| Dobrze Ci wyszło jak na początek. Jeśli szycie sprawia Ci przyjemność, szyj! I dobierz sobie maszynę, taką, jaka będzie z Tobą dobrze współpracować. ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| Na maszynie MINI?????   Toż na takiej namiastce maszyny można podszyć ściereczkę, albo przyszyć wieszaczki do spódnicy! Skoro Tobie udało się na niej uszyć coś prawdziwego - to co będziesz szyła na normalnej, "dorosłej" maszynie?! Koniecznie musisz spróbować! Warto zainwestować! ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Świeżynek
  |  | 
| Dziękuję.  | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Coś się zepsuło i nijak nie mogłam się zalogować, musiałam jeszcze raz się rejestrować, dlatego taki "odświeżony" nick.
 Ostatnio uszyta(ręcznie, bo maszyna padła)Czekolada, dla mojej córci. ________________________________________________________ | |
| Krawiec-Filozof
  |  | 
| O! To się wszystko wyjaśniło! Bo już miałem robić dochodzenie, co zrobiłaś z tą pierwszą Myszkimamą?    A zalogować się nie mogłaś pewnie dlatego, że padła Ci maszyna, nie?  ________________________________________________________ Maszyna do szycia składa się z: 
 1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Kto ją tam wie, może maczała w tym igłę?   ________________________________________________________ | |
| Stara Gwardia
  |  | 
| Bardzo fajne, córka pewnie się cieszy :] ________________________________________________________ | 
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.

acebook
acebook