Świeżynek
![]() |
|
Oczywiście moje szycie nie jest perfekcyjne, ale chciałam je tu wstawić, do oceny tutejszym fachowcom. Jest sens ładować pieniądze w inną maszynę ( mam w tym momencie maszynę w wersji mini i jedzie do serwisu) czy dać sobie spokój, bo nic z tego nie będzie? Potrzebuję obiektywnej oceny.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Oj, załadowało w odwrotnej kolejności szycia.
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Ja tu widze jak najbardziej sens ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Dobrze Ci wyszło jak na początek. Jeśli szycie sprawia Ci przyjemność, szyj! I dobierz sobie maszynę, taką, jaka będzie z Tobą dobrze współpracować. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Na maszynie MINI????? ![]() Toż na takiej namiastce maszyny można podszyć ściereczkę, albo przyszyć wieszaczki do spódnicy! Skoro Tobie udało się na niej uszyć coś prawdziwego - to co będziesz szyła na normalnej, "dorosłej" maszynie?! Koniecznie musisz spróbować! Warto zainwestować! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Świeżynek
![]() |
|
Dziękuję.
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Coś się zepsuło i nijak nie mogłam się zalogować, musiałam jeszcze raz się rejestrować, dlatego taki "odświeżony" nick.
Ostatnio uszyta(ręcznie, bo maszyna padła)Czekolada, dla mojej córci. ________________________________________________________
|
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
O! To się wszystko wyjaśniło! Bo już miałem robić dochodzenie, co zrobiłaś z tą pierwszą Myszkimamą? ![]() A zalogować się nie mogłaś pewnie dlatego, że padła Ci maszyna, nie? ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Kto ją tam wie, może maczała w tym igłę? ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Bardzo fajne, córka pewnie się cieszy :] ________________________________________________________
|
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.