Stara Gwardia
![]() |
|
Witam bardzo serdecznie wszystkich forumowiczów.Zaglądam na to forum od dawna,i myślę,że zagoszczę tutaj na dobre.Bardzo lubię szyć,ale jak to bywa w życiu dla siebie nie mam kiedy.Myślę jednak,że od czasu do czasu uda mi się wstawić jakąś fotkę.Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich.
--- Ostatnio edytowane 2010-01-23 21:05:53 przez honia --- |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Fajnie, że dołączyłaś. ![]() ________________________________________________________
Szyję sobie hobbystycznie. ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witam , ja też jestem tu od niedawna, fajne forum . ________________________________________________________
|
|
Mistrz Krawiectwa
![]() |
|
Witam serdecznie jako przedstwiciel płci brzydkiej, ale również zakręcony na punkcie szycia, bo i tacy są podobno na tym świecie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj Honiu na naszym wspaniałym forum im więcej fotek wkleisz tym forum ciekawsze.
Wojtku przestań podkręślać żę należysz do płci brzydkiej bo to wcale nie prawda :P ________________________________________________________
porozmawiajmy o szyciu.
|
|
Stara Gwardia
|
|
Witam bardzo serdecznie. Sama od niedawna jestem na tym forum i muszę przyznać, że jest naprawdę suuuuper
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziękuję wszystkim za miłe powitanie.Pozdrowienia dla wszystkich.
|
|
Administrator
![]() |
|
Honiu witaj ![]() ![]() ________________________________________________________
* eTasiemka.net - tkaniny i pasmanteria ![]() * Susanna szyje - mój blog ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Cześć ![]() ________________________________________________________
"Nadzieja ma skrzydła ,przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów " |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
To proste, jak konstrukcja cepa! ![]() ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.