23 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
HEJ! Ja już w domu zmęczona ale MEGA zadowolona ![]() ![]() ![]() ![]() Rozpisywałabym się dłużej z podziękowaniami ale słowa tego nie opisują to się czuje! Pozdrawiam, przesyłam wielkie buziaki ![]() ![]() ![]() Link do zabawek: https://plus.google.com/photos/105752156296847816038/albums/5949852330917539889?banner=pwa Zdjęcia będą pewnie tez na picassie ale pewnie nie dziś bo M. już śpi. ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Ja też w domu i zacytuję klasyka:
Ja chcę jeszcze raz!!! Dziękuję, dziękuję, dziękuję ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Dziękuję i mam nadzieję DO ZOBACZENIA
![]() |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Ot i po sabacie! ![]() ![]() Dziewuszyska i chłopaczyska - DZIĘKI! Było bardzo bardzo i cieszę się, że Was w końcu poznałem "w realu". ![]() Gdybym tylko był wiedział wcześniej, że mam zabrać zapasową wątrobę... A przecież mam! I się marnuje! A to było tak: idę ja przez most i nagle patrzę - leży wątroba. Na pierwszy rzut oka wygląda na męską, mało używaną. I prawostronną. Obszedłem dookoła, trąciłem butem, obwąchałem - żadnej reakcji. Znaczy - niczyja! No to przygarnąłem biedactwo. Co tak będzie na tym moście leżała! Jeszcze się czegoś nabawi! I teraz mam sobie zapasową na specjalne wyjścia, leży sobie na balkonie w miedniczce i moczy się w nadmanganianie potasu, żeby była czyściuchna w razie potrzeby. Następnym razem już będę cwańszy! ![]() Trzymajcie się ciepło i do zobaczenia!!! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Stara Gwardia
|
|
hejo hejo
ani się nie obejrzałam i już po 7 godzinach jestem w domu ![]() Kochani dzięki wielkie za wszystko, obszerniejsze peany dziękczynne jutro ![]() Dobrej nocy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No i ja w koncu dotarłam,razem z e śniegiem ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
I ja dziękuję wszystkim za spotkanie ![]() ![]() Do następnego! ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja dotarłam do domu o 19, jeszcze dzisiaj jestem zmęczona
![]() Mało zrobiłam, ale za to zdobyłam dużo wiedzy, za co wszystkim baaaaaaaaardzo dziękuję!!! Oczywiście serdeczne podziękowania dla Strimy i dla Stefy ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Uffff wreszcie usiadłam ![]() teraz czas na pean dziękczynny: Stefciu znowu Ci się udało ![]() Szanowni Pracownicy Strimy : dzięki, że kolejny już (mam nadzieję, że nie ostatni) raz przyjęliście nas pod Swój dach. Andrew dzięki za muzę, a szczególnie za OMD ![]() ![]() Czeremcho, Kasiu, Aniu Szklanko dzięki dzięki za cierpliwość i niezgłębione zasoby wiedzy, którą tak szczodrze się z nami dzielicie. I za wszystkie triki szyciowe ( co się nie da, co się nie da?! ![]() Czeremcho uściskaj męża, że wytrzymał. I czekam na nowy asortyment ![]() Dzięki Wszystkim. Fajnie było się spotkać i podładować akumulatory....Chociaż w niedzielę niektórzy byli nieco rozładowani ![]() ![]() Do zobaczenia następnym razem ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Coś podwójnie mi się wpisuje.
Jeszcze raz pozdrawiam ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-11-25 11:18:29 przez Yola --- ________________________________________________________
|
23 strony: « < 15 16 17 18 19 20 21 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.