23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Dziewczyny i chlopcy ja z prosba( jestem juz w busie) a zobaczylam fajny tutorial na pompony z literkami i chcialabym je zrobic ![]() ![]() Z gory dzieki ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Mistrzyni Krawiectwa
![]() |
|
Jak nie zapomnę to jakieś włoczki wezmę, choć nie za dużo i generalnie kolory "od czapki".
Ale ja też mam prośbę o jakiś telefon kontaktowy na prv., bo Łodzi nie znam przyjadę w sobotę rano i w ogóle gotowa jestem się zgubić. ________________________________________________________
"Inteligencja jest jak nogi, masz za dużo to się potkniesz" Terry Pratchett |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Dla wszystkich moj nr rel 502083570 ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja mam jeszcze zrobić sałatkę ,spakować kosmetyczkę no i w drogę.
Na miejscu będę tak ok.20 To do zobaczyska ![]() ![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Z całego zrozpaczonego serca, życzę Wam udanych tworów i wspaniale spędzonego czasu- kreatywnie i naukowo.
Nadal mi smutno. Będę o Was myśleć z gór ![]() Nie obgadujcie mnie za mocno- ale pośmiać się ze mnie należy ![]() Pozdrawiam Was mocno!!! ________________________________________________________
www.kreatywnapaula.blogspot.com |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej
Jak to bywa zawsze jakieś wpadki muszą być. ![]() Niestety nie będę mogła przyjechać(chociaż zakładam jeszcze że może sie uda zaglądnąc do Was) ale na ta chwile jest mi smutno. ![]() ![]() Poinformowałam już Rudzika i Stefe. TERAZ WAŻNE- są 2 noclegi wykupione z piątku na sobotę i z soboty na niedziele- JEŻELI KTOŚ MA OCHOTĘ I TERMIN MU ODPOWIADA SERDECZNIE ZAPRASZAM MOŻE SKORZYSTAĆ!!! Zgłoszenia do Stefy. to tyle... z mojej strony życzę mile spędzonego czasu i pięknych uszytków ![]() Polla --- Ostatnio edytowane 2013-11-22 09:59:34 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
|
|
Ojej, co to się porobiło ...
Paula, coś się stało, że Cię nie będzie? Ani na chwilkę nie zajrzysz? Polla - skromnie bo skromnie ale postaram się zastąpić dostawcę nalewek ![]() A i czy do tego smalczyka itepe .. może być słoiczek własnoręcznie zbieranych i marynowanych rydzów? (znaczy się marynował już połówek .. nie ja ![]() A i czy dzisiaj gdzieś coś ?? Aaa, Kasia, komputer brać? --- Ostatnio edytowane 2013-11-22 10:23:26 przez Mrau --- ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
no ale Melci nie bedzie na zlocie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
No Renia żem dalej rozczarowana twą nieobecnością^^. Ale chyba w styczniu udam się w kierunku Krakau.
My będziemy jutro ok 8.30-9.00 w hostelu...ekhh o ile nie zaśpimy..l ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prosimy o punktualnosc! ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
23 strony: « < 14 15 16 17 18 19 20 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.