23 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Natalia_ przeszłam watki ze zlotu 3 i nie widzę ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
http://ekrawiectwo.net/board/thread/61814/zlot-3/?page=32
w formie załącznika do postu pierwszego na stronie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
a ja szukałam składników w poście ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Co do obiadu będzie w sob o 15. A co będzie na talerzu, dowiecie się na miejscu:P ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Ponieważ ostatnie internet czasami " miewam" ,a czasu to już nie miewam ,to na szarym koncu deklaruję szarlotkę i skoro Stefa tak lubi quichę to też zrobię,ale własnego przepisu. Żeby nie zemdliło od słodkości....
Strasznie się cieszę,że wasze buziolę znów zobaczę ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To ja sie cieszę, że będę miała co jeść ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Klaudia, cieszę się córo marnotrawna,że wracasz na łono.
|
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Me toooo so happy ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witajcie, chciałam przypomniec o wzięciu ze sobą pendrajfa, kart pamięci czy innych nośników jesli ktoś chce zdjęcia ze zlotu to Michał odpowiedzialny za zdjęcia zgra na miejscu:] ![]() Stefa pisała że będziemy szyć czapki i przytulaski na aukcję więc jak kto może ile może wziąć jakiś odpowiednich materiałków (myślę że dzianiny, polarki, bawełna na wstawki czy futerka będą ok, mogą być skrawki większe) i dodatki co tam macie a możecie typu włóczka na włosy czy na pompony, mulina na noski, guziczki na oczki czy co tam sobie wymyślicie, no prawie wszystko się przyda wszak jestesmy grupą z ekrawiectwo czyli bardzo kreatywną grupą:]można się wykazać:] Ja ze swojej strony poszukam wykroje na przytulanki i czapulce jakie tylko znajdę a jak macie jakieś pod ręką ciekawe też zabierzcie. Pozdrawiam serdecznie i już nie mogę sie doczekać soboty!!! ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Czapki to chyba MELA szyła to może nas poinstruować
![]() |
23 strony: « < 11 12 13 14 15 16 17 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.