23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Czy o czymś zapomniałam? --- Ostatnio edytowane 2013-10-30 19:48:35 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
|
|
A opłaty poza noclegowe komu i do kiedy?
Coś chyba przegapiłam ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Za catering bede zbierac pieniadze w hostelu, gotówkę ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
A to ja się wyłamię i zapłacę już w Strimie ![]() Chyba, że zgodnie z tradycją mam dołączyć do wspólnego wymarszu ![]() ![]() ________________________________________________________
http://ciuchotworstwo.blogspot.com/ - moje szycie i początki konstrukcji ![]() |
|
Stały Bywalec
![]() |
|
Czy obiad w sobotę może być ok. 15-tej? A może wcześniej biorąc pod uwagę że połowa z nas wyruszy tego dnia z domów o świcie
![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Mi by wystarczyło samo drugie danie, bez zupy.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
ja na chwilkę ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Natalia_, a Ty zrobisz to quiche lorraine? Bo ja taka warzywno konkretna niż słodyczowa i się napaliłam na to bo bardzo mi smakowało ![]() ![]() A co do słodyczy to do kawy ciasto marchewkowe Rudej też mi ślinka cieknie ![]() Wracam do konkretów. Dziewczyny i chłopaki, wysłałam emaila przypominajkę, mam nadzieję, że wszyscy odebrali. W ramach zlotu jak wcześniej pisałam będziemy szyli rzeczy na licytację. Moja koleżanka z gazety Świdnickiej zaproponowała, abyśmy wspomogły akcję pomocy Mai i jej rodzinie w zbieraniu funduszy na rehabilitację. Gazeta organizuje bale charytatywne i licytacje rzeczy darowanych przez różne osoby i instytucje. Więc rzeczy przez nas zrobione przekazemy na licytację. Pomóż to sfinansować kolejny rok leczenia i rehabilitacji? Link - http://majkatyczyno.pl.tl/Strona-MAI.htm Więc zabierzcie ze sobą trochę tkanin, tasiemek, guzików, cokolwiek, żeby zrobić coś na licytację. Wspólnymi siłami uda nam się coś osiągnąć! ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zadeklarowałam się swojego czasu, że zrobię quiche i jeszcze inne słodkie ciasto. Nie odwoływałam, więc jest aktualne. Przepis podałam w wątku poprzedniego zlotu.
Nie nadaję się za bardzo do szycia zabawek, ale postaram się przywieść niepotrzebne materiały i jakoś pomóc na zlocie. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Nie musi to być maskotka, może być poszewka, rękawiczki, a moze coś dzierganego, wyszywanego....
Po zrobieniu wszystkiego bedzie wspolna fotka i my w mediach ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
23 strony: « < 10 11 12 13 14 15 16 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.