23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Niespodzianka
![]() |
|
Andrew a może jednak. ![]()
No to mam ![]() ![]() ![]()
Proponuję: z tasiemek zrobić coś dla siebie na lato ![]() Jak wiadomo Wam,fotograf musi mieć co robić na tych zajęciach ![]()
tym razem bedą ziółka ![]() ________________________________________________________
Artur
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hehe, a mężczyźni w sumie to już moga dziergać ozdoby świąteczne --- Ostatnio edytowane 2013-10-11 08:01:57 przez http://monikamagdalena.blogspot.com/ --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Artur i Rudzik wygrywaja z tymi pomyslami-sexi flexi ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
aaa matko przegapiłam- da rade sie wcisnąć na zlot ??? PLS PLS PLS
Stefa już napisałam do Ciebie ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Prosze stosowac sie do instrukcji.
Pozdrowienia z Ladka ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
;p tzn? nie dostałam od Ciebie maila;p jeżeli mogę się dopisać- to mam zsumować wyżywienie + noclegi i wysłać Ci przelew? tak?
Dziękuję za pozdrowienia ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Hej. Czy w przyszłym roku też będzie taki zlot? Chętnie bym dołączyła, jeśli bym mogła bo ja to nowicjusz tutaj.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
myślę, że na bank będzie z taka ekipa nie może nie być ![]() ![]() a ja nadal nie wiem co i jak Stefa pls odpisz na maila ![]() ![]() Kasia 2 noclegi Czeremcha 2 noclegi Rudzik 1 nocleg dolores69 0 Jolcia 2 noclegi Natalia_ 1 nocleg milaczek 1 nocleg Szklanka anka 1 nocleg Mrau 0 magda 2 noclegi Agula 1 nocleg Yola 2 noclegi fotograf 1 nocleg Niespodzianka 1 nocleg Polla 2 noclegi --- Ostatnio edytowane 2013-10-13 20:44:28 przez polla --- ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
To super
![]() ![]() Życzę udanego zlotu poróbcie jakieś fotki pamiątkowe. |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Oglaszam zamkniecie listy uczestnikow, pelna liste podam jutro jak sie ogarne, bo jak na razie czekam na samalot do domu ![]() Pozdrowionka ! A i obmyslajcie co przywieziecie ze soba na zlot do przekasek, mozecie tak jak przy noclegu dopisac co upieczecie, ugotujecie, upichcicie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
23 strony: « < 8 9 10 11 12 13 14 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.