23 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Stara Gwardia
![]() |
|
Aktualizacja listy
1 stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik 5 Na wybiegu 6 dolores69 7 Jolcia 8 Natalia_ 9 milaczek 10 Szklanka anka 11 Wikuniakwl02 12 Mrau 13 magda 14 15 16 17 fotograf 18 Niespodzianka We Wrocławiu można zrobić zlot, jeśli ktoś znajdzie miejsce z maszynami, gzdzie zmieści się chociaż 15 os. i zapłaci za wynajem ![]() W Srimie mamy maszyny, stoły, towarzystwo, wszystko co trza. Jak komuś zależy przyjechać, to wszystko zrobi żeby być - Magda byla na zlocie nr 1 i jechala chyba z najdalszego zakatka, bo jechala 10 godzin z przesiadkami ( nie ma samochodu). Dla chcącego nic trudnego ![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-05 11:47:49 przez stefa --- ________________________________________________________
stefcia.pl
www.facebook.com/RobotkiStefci mlecznepodroze.pl |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
JADĘ!!!!! ale fajnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() małe sprostowanie- samochód mam, nawet dwa tylko ze mnie raczej kiepski kierowca ![]() |
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Miałam dostać informacje o terminie który by pasował Strimie na nasz nalot, ale niestety musimy jeszcze poczekać- nie wiem ile ![]() ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
|
|
Jeszcze ja, jeszcze ja....!!!!!
uff w ostatnim momencie ![]() Czy powtórzyć keks z oliwkami? 1 stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik 5 Na wybiegu 6 dolores69 7 Jolcia 8 Natalia_ 9 milaczek 10 Szklanka anka 11 Wikuniakwl02 12 Mrau 13 magda 14 Yola 15 16 17 fotograf 18 Niespodzianka ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Pewnie keks sie przyda ![]() Widze ze wg instrukcji wyslalas emaila z danymi ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Aktualizacja listy
1 stefa 2 Kasia 3 Czeremcha 4 Rudzik 5 Na wybiegu 6 dolores69 7 Jolcia 8 Natalia_ 9 milaczek 10 Szklanka anka 11 Wikuniakwl02 12 Mrau 13 magda 14 Agula 15 Yola 16 17 fotograf 18 Niespodzianka ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Zostało jedno miejsce na liście, napięcie rośnie.
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Ja przyznam, że się zastanawiam.
Muszę jednak znać termin i orientacyjne koszty XD ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Koszty to :
- catering, który mam nadzieje uda nam się załatwić jak ostatnio za 60/65 zł na dwa dni obiad - nocleg ok 45/50 zł za dobę. - Przejazd. - przekąski, które sami przywozimy - koszty imprezy wieczornej dla wytrwałych ![]() O czymś zapomniałam-przypomnijcie ![]() ________________________________________________________
stefcia.pl
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Wspaniały pomysł - bardzo chętnie się spotkam, jeszcze dokładnie nie wiem kiedy dotrzemy do Warszawy, ale na pewno będzie to po 14 października.
A tak off topic, to w sobotę wybieram się na stoff market, także gdybyś dalej była zainteresowana wykrojami z Knipmode to daj znać. Jak ja Wam zadroszczę tego zlotu - ale cóż może wiosną się uda. ________________________________________________________
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. |
23 strony: « < 3 4 5 6 7 8 9 > »
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.