Świeżynek
![]() |
|
Stałam się nową posiadaczką starego Łucznika mojej mamy. W związku ze strata pracy posiadam dużo wolnego czasu, który chciałabym wykorzystać kreatywnie, a nie marnując go i zamartwiając swoją sytuacją. Maszyna pomimo lat jest w bardzo dobrym stanie, jakiś czas temu zastanawiałam się nad zakupem maszyny z Lidla... Jaki popełniłabym błąd nie wykorzystując za darmo tego co kryło się w moim rodzinnym domu pod łóżkiem w sypialni! Trochę trudu przyniosło mi przetransportowanie wielkiej i ciężkiej skórzanej torby przez 300 km dzielących mnie od domu, ale udało się! Wczoraj udało mi się urządzenie uruchomić, założyć nici i przeszyć starą bluzkę z milion razy w tę i z powrotem różnymi ściegami. Teraz wyruszam "na lumpy" w poszukiwaniu materiałów i w planach mam uszycie króliczych kapci na dobry początek
![]() |
|
Stara Gwardia
|
|
Witaj ![]() ![]() ![]() ________________________________________________________
Mowa szczera trwa wiecznie,
lecz fałszywa tylko chwilę. -Salomon- |
|
Krawiec-Filozof
![]() |
|
Witaj!
No proszę, jaka dzielna! 300 km z maszyną na grzbiecie! ![]() ![]() Dobrze, że Ci się spodobało, bo może odkryjesz swoje powołanie? ![]() Powodzenia! ________________________________________________________
Maszyna do szycia składa się z:
1. maszyny zasadniczej 2. maszynisty https://www.facebook.com/Zibiasz |
|
Pogromca spamerów
![]() |
|
witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Stara Gwardia
![]() |
|
Witaj! Na początek najlepiej wykorzystać to, co się ma ![]() ![]() ________________________________________________________
Mój blog: Yeshka Gone Wild |
|
Zaaklimatyzowany
![]() |
|
Witaj ![]() ________________________________________________________
|
|
Świeżynek
![]() |
|
Szacunek za te 300km, ja przez tydzień żałowałam decyzji wiezienia autobusem Łucznika z Bielan na Śródmieście warszawskie i targania dwa piętra w górę
![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
Witaj
![]() ![]() ![]() |
|
Świeżynek
![]() |
|
zabierałam się do tego wyczynu chyba ze dwa lata, więc... najważniejsze, że maszyna jest już u mnie. co przeżyłam to moje
![]() ![]() --- Ostatnio edytowane 2013-09-06 21:50:23 przez Kh --- |
Zaloguj się aby napisać odpowiedź.